LINKS

2024/02/29

Kosmetické úlovky- únor 2024

 Únor nám dopřál den navíc a jak se mi hodil, abych vám sepsala kosmetické úlovky. 

Vlasy, vůně i nějaké to líčení.

Mrkněte a napište mi, co jste si pořídili vy?

Vůně Avon Today Tomorrow Always This Love jie svěží, ale zároveň květinová. Najdete v ní jasmín, mošus a růžový grapefruit. Vzhledem k tomu, že jde o EDP, tedy parfemovanou vodu, vydrží déle a mě velmi mile překvapila. Koupite u Avon ladies.

Anti-aging je téma, které rezonuje se všemi i se mnou. Když zrovna necestuji se svou "Lumi", což je minimálně, využívám na čištění pleti pěnivý čistící přípravek od Nuskinu. Zaměřuje se na viditelné známky stárnutí a pleť je vážně dokonalá. Koupíte zde! LOVE IT!!!

A když už bude zářit pleť,  tak to chce mít i hezké řasy a k tomu mi tento měsíc pomáhá nová řasenka od Yves Rocher, která má speciálně zakřivený kartáček a pokryje všechny řasy. Bez slepení!Navíc, pokud máte citlivá očka je obohacena uklidňující chrpovou vodou. Krásné, přirozené prodloužení! Wow. 


Otestovala jsem za vás novinku Elseve Glycolic Gloss, která je určena k péči o vlasy. Skvělá, cenově dostupná řada, která je inspirovaná laminací vlasů prováděnou v kadeřnických salonech.

Sada se skládá ze 4 produktů- šampon, kondicioné, 5 minutová laminace a bezoplachové sérum. 

Jaká tato novinka je? Za mě splnila předpoklady!

Jemná vůně, díky produktům jsou vaše vlasy lesklé mnohem delší dobu než jste zvyklí a rozhodně velmi brzo pocítíte, že se zlepšila jejich kvalita pokud máte vlasy suché či poškozené.

Jedinou nevýhodou je, že vaše umývání vlasů se o něco protáhne, ale právě 3. prvek, tj.5 minutovou laminaci DOPORUČUJI nevynechat! Efekt je dokonalý.

Dejte mi vědět, zda jste Glyconic Gloss viděli v obchodě?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane