2024/03/30

Kosmetické úlovky- březen 2024

 

Je jaro!

Příroda se probouzí a opět nás okouzluje svými barvami.

Mám pocit, že všichni jsou nabití energií a přicházejí s novinkami.

Několik z nich najdete i zde.

Indulona představila novinku v podobě s názvem Atopired. Což je tělový krím, který je speciálně vyvinutý pro pokročilou péči extrémně suché pokožky! Mě např vyhovuje na lýtka, která nevím proč, mám po zimě vysušená! Krém je bez parfemace, obsahuje 45% vazelíny a hydratuje cca 48 hodin. Zakoupíte jej za velmi příznivou cenu kolem 100 Kč.

Lirene, mimochodem, značka, kterou zakoupíte i v lékárně, což jsem třeba já nevěděla, má řadu, která spadá do jejich dermaprogramu. Hodí se hlavně v období, kdy se střídají změny teplot, není dostatek sluníčka atd, protože to naší pleti vůbec neprospívá. 

Professional Skincare Whitening.

Tato řada je určena ke zregeneraci a rozjasnění.

Mycí pěna pro každodenní čištění, nevím jak vy, ale pěnové produkty mám čím dál tím více raději!  Mimochodem tato obsahuje vitamín C, rozjasňuje a zabraňuje hyperpigmentaci. Cena kolem 200 Kč.

Sérum v úžasné skleněné lahvičce zpomaluje tvorbu melaninu a procesy stárnutí. Používáte séra? Cena se pohybuje kolem 279 Kč. 

Parťákem je samozřejmě krém na oční okolí a pozor i rtů! Cena je 229 Kč. 

No a co by to bylo za řadu, když by tu nebyl úplný základ- denní a i noční krém. Denní krém obsahuje SPF 50, což je super! Noční má vysoký obsah bambuckého másla, které miluju! Cena krémů je kolem 249 Kč. 

Jak se vám tato řada líbí?  Já jsem z ní nadšená!

Moc hezké, jednoduché obaly, lehounké a konzistence produktů je prostě super. Doporučuji!

PS: ještě budu zkoušet BB krém.

Kolekci rtěněk od Avonu jste už viděli v mém insta příspěvku. Kdo z vás jej minul, klikněte SEM

Můžete si vybrat z několika odstínů a zaručuji, že si ten svůj najde každý. Navíc jsou matné nebo lesklé.

Tento odstín Hydra pink je matný a je to takový ten neutrální kousek, který se hodí ke všemu. Kiss it! Cena je do 200 Kč.

A teď schválně, co říkáte na tuhé šampony a kondicionéry

Jejich používání je o něco jiné, ale zjišťuji, že tyto výrobky jsou šetrnější k životnímu prostředí i našim peněženkám. Mě osobně vždy tyto produkty vydrží mnohem déle. Nyní zkouším ten od značky Attitude, který hydratuje, vyživuje a dodává vlasům lesk. 

Obsahuje žlutý jíl, který pomáhá vlasy chránit a absorbuje přebytečný maz, jojobový olej pomáhá napravit poškozená vlasová vlákna a působí jako přírodní zvlhčovač.

Je skvělý na cesty, když si k němu pořídíte eko obal z včelího  vosku, do kterého produkty hezky zabalíte. Love it!


Těším se na další měsíc!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane