2024/04/28

Kosmetické úlovky- duben 2024

Jelikož nás čeká státní svátek a pro mnohé z nás volno, vezmete to dnes rychle.


Kosmetika za duben byla skvělá a objevila jsem naprosto dokonalou značku!

OnlyBio je jedna z nejbarevnějších značek, kterou jsem zkoušela! Podívej se na ni ZDE. Nikdy předtím jsem netušila, že by existovala metoda CWC tj. výživa-mytí-výživa. Díky této sadě jsem si stáhla aplikaci, která mi sestavila přesně program mytí vlasů na míru a třeba mé první použití OnlyBio začínalo kondicionérem. Jako vážně!


Celá řada je moc hezky barevně laděná. Produkty stojí kolem 160 Kč, seženete je v drogeriích Rossmann. Já osobně mám ještě zálusk na masku. Takový pocit, jako jsem měla po používání těchto produktů jsem snad ještě nikdy neměla a ta příjemná dlouhotrvající vůně je wow.

Značku Rituals představovat nemusím. Ayuverda řada je dokonalá! Sprchová pěna je skvělá, pro mě hlavně na cesty, díky tomu, že jsem měla malé balení. Krásně pění a vydrží docela dlouho! Koupíte v Rituals nebo i v Douglasu. Pěna obsahuje ájurvédské ingredience, jako je indická růže a sladký mandlový olej, takže zanechá vaši pokožku hedvábně jemnou na dotek a s pocitem vyživení.


Znáte produkty od české značky Venira? Vyzkoušela jsem jejich tekuté mléko s kolagenem. Je v pumpičkovém balení, trošku jemné , tekutější a podporuje obnovu kožních buněk. Jemná vůně je skvělá. Stojí 449 Kč. Přiznám se,  že po vypotřebování celého balení vlastně necítím zásadní rozdíl, takže zkusím pokračovat dále a uvidíme. Máte někdo zkušenost?


Příchází období, kdy antiperspiranty jedou naplno. Nyní testuji značku Borotalco a možná víte, že mají i pánskou řadu (tu zkouší přítel). Na výběr jsou klasické spreje, kuličkové či tuhé verze.


Já zvolila Borotalco Soft! Jeho složení obohacené inovativním a patentovaným** Active Crystal Talc nabízí trojitou suchou ochranu a extra suchou účinnost, abyste se vždy cítili v pohodě:– Zabraňuje pocení a omezuje jeho tvorbu, absorbuje pot hned, jak se objeví, neutralizuje molekuly tvořící pot. Jemná a zahalující infuze květinových tónů a konvalinek na pudrovém základu, jedinečný čichový podpis značky Borotalco. Tuhle růžovku miluju!
Přítel si jako první zvolil Borotalco Invisible deodorantem s Protect TalQ©. Pro muže, kteří hledají specifickou ochranu proti potu a skvrnám! Exkluzivní ochranné složení, které kombinuje suchou ochranu práškového mastku a síť neviditelných molekul, která zachycuje a nepřenáší stopy, pachy a skvrny. Pro ochranu proti skvrnám na oblečení a extra suchý pocit na pokožce. 72hodinová účinnost. Pižmová vůně: Podmanivá textura Fougère na bázi pižma, která zdůrazňuje dlouhotrvající vůni jantarového dřeva se svěžími aromatickými tóny. Vůně, kterou budete vy i on milovat!


Velmi příjemným překvapením se pro mě stala rtěnka Rimmel Lasting Provocalips Double Ended je odolná vůči polibkům, otěrům i vodě a propůjčí rtům intenzivní barvu až na 16 hodin. Kromě toho je opatřena pečujícím balzámem s olejem ze slunečnicových semínek, který rtům dodá hydrataci. Na výběr je z několika odstínů a cena je kolem 250 Kč.




A co je v kosmetice nového u vás???





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane