2024/05/31

Kosmetické úlovky- květen 2024

Cítíte už léto ve vzduchu? Já ano a těším se!

Vytahujeme opalováky, barevné rtěnky a hydratační produkty jedou naplno!

Mám tu pár tipů a absolutní bombu- to je krém na obličej, který tě chrání před modrým světlem- musíte mít!- viz článek.

Tělové mléko od Rituals, něco na co jsem se těšila, ale nyní to s ním mám tak pade na pade. Nádherné balení, pumpičkové, což já ráda, ale mléko je na mě více tekutější. Velice jemné a nevím proč, na mě se teda úplně rychle nevstřebává. Lehoučká vůně, která je moc příjemná. Díky  Hydra Boost Complex, který zklidňuje suchou pokožku a navrací jí pružnost a vláčnost si u mě získává plusové body. Cena do 500 Kč! 

Must HAVE a to doslova je krém s SPF 50 od Nuskinu- Complexion Protection. Komplexní ochranný minerální krém, který má mnoho výhod- hlavně chrání před modrým světlem- pc/mobily/ tablety, kterému nevím, jak vy, ale já dříve nevěnovala pozornost! Bioadaptivní rostliny zvyšují schopnost vaší pleti přizpůsobit se okolnímu prostředí, chrání před UV zářením a co miluju, že krém hezky zabarvuje, takže v létě klidně no makeup! Musíš mít a koupíš zde zde (registrace tě k ničemu nezavazuje, máš tu lepší ceny jako já.)


Balea a jejich letní fluid Bloomy Paradise.
Zkoušeli jste? Já jsem doslova bělouš a teda moc to na mě nefungovalo. Jako velmi zblízka jsem viděla pár třpytek, ale jinak celkově fluid je tekutý, lehký za mě málo pigmentovaný...osobně už nekoupím- vyhozených 80 Kč. Jenže jsem to prostě chtěla zkusit....Nečekala jsem opálení, to ani není cílem produktu, ale větší třpytivý nádech. Pokud někdo máte zkušenost, že vám seděl a věřím, že jiné barvě pokožky sedí, dejte vědět. 


Co však mohu doporučit je samoopalovací krém (Sunright Insta Glow), když chcete ihned zazářit a nezašpinit si oblečení! 
Yves Rocher, kterou všichni určitě známe, představila nedávno novinku- intenzivní hydratační masku z jejich řady Hydra Végétal- mrkni na videjko z akce videjko z akce! Maska je obohacená o molekuly aktivující hydrataci,minerály, aminokyseliny, peptidy a cukry obsahuje koncentraci aktivní vody z kosmatcovníku a podporuje okamžitou hydrataci. 
S maskou můžete použít celou hydratační řadu- tj. krém, sérum. Dobré kombo!



Pokud milujete hutnější produkty, přesto na toto období s nádechem léta, vyzkoušejte tělové máslo Isana s vůní manga! Jste ihned v exotice. Vegan produkt, vhodný pro všechny typy pokožky.
Cena 69 Kč- koupíte v Rossmann



Pomalu a jistě se blíží léto, tak i opalováky už jsou na řada. I já už pomalu zkouším a aktuálně testuji Lirene suchý olej na opalování SPF 50. Je navíc voděodolný a obsahuje vitamín E. Dokonce jej koupíte kromě drogerek i v lékárně!
 

...a teď už vyhlížíme léto! 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane