2024/05/20

Blešky ani klíšťata u Bibiho nemají letos šanci!

Vybrat ten správný přípravek  pro psí kožíšek je někdy vážně věda!

Tím, že Bibi je mini pes (čivava krátkosrstá) nekupuji vyloženě "velká" balení produktů tj. spreje proti blechám a klíšťatům, jako tomu bylo u mých předešlých hafanů, ale volím většinou pipety.


Bibi má menší tělíčko a jeho kožíšek může být celkově na silnější dávky citlivější.

Obojek proti parazitům jsem zavrhla, protože dříve Bibi brázdil výstavy a musela bych jej sundávat a také jsem se bála, že by bylo vidět, že měl neustále něco kolem krku.

Pipety jsou za nás jasnou volnou a letos testujeme  Fyto Pipetu od Pet Health Care.

Také máte pocit, , že klíšťata jsou rok od roku agresivnější a na produkty si zvykají? 

Fyto Pipeta, která je určena pro malé pejsky do 10 kg i kočičky obsahuje 15 ml přípravku. Bibi má 2,5 ml na jednu dávku , takže nám celé balení vydrží na 6 dávek. Opakuji cca po dvou týdnech!

Mrkněte na videi, jak aplikuji Bibimu- VIDEO 


Bibi miluje péči o svůj kožíšek a tak když jsme venku na procházce, vezmu pipetku s sebou a hezky aplikuji do kožíšku- krk, mezi lopatky, případně náprsenka. Přípravek nádherně voní! Žádně dráždivé aroma, ale hezká vůně, která však parazity odpuzuje.

Co používáte u svých pejsků vy?

Produkt koupíte v lékarnách!!! Cena je kolem 230 Kč tj klem 38 Kč za jednu dávku. 

Kdo z Vás je zastánce obojků, tak ty jsou také v nabídce! Jen si ,prosím, u každého produktu pročtěte příbalový letáček a zjistěte zda je to vhodné pro vašeho chlupáče!!! Případně Vám v lékárně či na veterině poradí!


Pac a haf Bibi



#protiklistatum #domacimazlicek #prozvirata #stopklistatum #pethealthcare #spoluprace #Janesmoments #civavakBibi #Bibitestuje

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane