2024/06/30

Kosmetické úlovky- červen 2024

 

Prázdniny jsou tu!

Ani nevíte, jak se na toto léto těším. Sice plány nemám, ale taková menší přání kam si zajet ano.

Pomocníky do tašky s sebou v podobě kosmetických produktů beru s sebou.

Které to budou?

Rozhodně Collagen Beauty Focus+! Zatím ten nej, který jsem zkusila!!! Úplně nejlépe se rozpouští z těch, které jsem testovala. Nehrudkovatí a chutná po poměrančích. A když si během léta do něj přidáte led, je božský.

Koupíte jej zde za VIP cenu a dávám za něj doslova ruku do ohně! Pomůže Vám rozzářit pleť, troufnu si říct, že působí i na celulitidu a je skvělej s sebou do práce. Můj love produkt.

Lesky jsou jasnou volnou. Lehounké a s nádechem barvičky. Tento Thrill Seeker Glassy Gloss od Rimmel okamžitě zvýrazní rty a dodá krásný lesk. Hlavně nelepí!!!! Voní nádherně jako ovoce a co mě překvapilo, můžete jej použít jako vrchní vrstvu rtěnky. Wow! Cena je cca 199 Kč.


Během dne mám v kabelce květovou vodu na osvěžení pleti, ale třeba i rukou. Voní nádherně po květech růže. Čistí, tonizuje a osvěžuje pokožku. Působí proti vráskám. Povzbuzuje unavenou pleť a zlepšuje texturu zralé pleti, dodává jí jas a vitalitu. Můžete ji použít i jako vůni po koupeli. Cena je cca 139 Kč. S kódem JANA20 máte slevu na vše od Pure Harmony na jejich webu . Mají tam krásné sady, tak mrkněte.


Nivea nedávno přišla s novinkou Luminous Antispot, tedy CC fluidem SPF30. Na výběr je ze tří odstínů- světlý, střední, tmavý. Barva fluidu se přizpůsobá barvě pleti. Je v pumpičkovém balení, hezky voní, chrání před sluníčkem. Cenově se pohybuje kolem 500 Kč. Každopádně mě se zatím více osvědčil tento krém


No a sprška po celodenním maratonu se sprchovým gelem od Kneipp je jasná. Na výběr je tolik variant (mrkni na můj instragram. kde mám celé videjko). Pokud chceš klídek a pohodu, zkus Relaxing s vůní levandule, je to taková oázu klidu. Kombinace esenciálních olejů z levandule a eukalyptu vám napomohou uvolnit tělo a uklidnit mysl.


Užívejte léto a napište mi co jste ulovili!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane