2015/01/04

Garnier- Miracle Skin Cream


....už mi není dvacet let ...a tak v poslední době pátrám po produktech, které podporují  péči o první vrásečky. Naštěstí jsem nikdy neměla problematickou plet´, tudíž se dívám po krémech a zaměřuji se na jejich účinek a samozřejmě další informace- od kolika let je vhodné ten či onen krém používat, složení, SPF atd.

Od Garnieru používám již skoro měsíc novinku Miracle Skin Cream- denní a oční krém.
Zaujal mě nejen samotný obal s popisem, že krém okamžitě omladí tón pleti, ale krém dokonce slibuje 24hod hydrataci, dlouhodobě redukuje vrásky a zlepšuje kvalitu pleti.
balení krémů

Moje poznatky?
Krém mě překvapil, příjemnou ovocnou vůní, těšila jsem se vždy na aplikaci tohoto produktu, protože ta vůně ve Vás vyvolá nádhernou "letní" náladu. Krém se výborně roztírá, nezanechává mastnou plet´, je dostatečné hutný, zároveń jemný. Jediné, co opravdu po použití musíte udělat je to, že si musíte umýt ruce. Krém tím, jak zřejmě obsahuje vitamíny, zázvor, LHA, pro-retinol a pikropigmenty, které se přizpůsobují barvě pleti, zanechává na rukou světle hnedý filtr.
nenápadná bílá hmota barví :-)


Po skoro měsící moje plet´vypadá zářivější, osobně si už nepřipadám jako bledule ( mám porcelánovou barvu pleti) a díky zátěžovému testu tj. podstoupila jsem s krémem výstup např. na Ještěd, mohu potvrdit, že hydratační účinek je hodně dobrý. Moje plet´není vůbec vysušená, na dotek je příjemná a díky očnímu krému, který v sadě mám a poctivě používám a sleduji, je i oční okolí viditelně svežejší a zářívé, že bych omládla? Aplikace očního krému je klasicky dotykem, osobně jsem více zvyklá na krémy s kuličkou, ale je to síla zvyku.

Navíc u obou produktů oceňuji lehkost obalu, často totiž cestuji a nebaví mě dávat do kosmetického pouzdra velké či těžké krémy. Garnier denní krém je v plastové tubě  o obsahu 50ml, oční krém 15ml a nejen, že jsou do ruky padnoucí, ale jsou i lehké. Cestování je tak v pohodě.

Moje hodnocení : 4,5 hněvzdičky z 5, půlku strhávám za to, že mi barví ruce ( jsem puntíčkář v tom, že mě pak nebaví hned čistit umyvadlo :) )


skvěle padnout do cestovního pouzdra


krémy jsou v tubě- lehké a padnoucí do ruky
Co Vaše plet´, co Vás nejvíc trápí?







6 komentářů:

  1. Skvělá recenze. Dlouho jsem hledala nějaký podobný krém pro mamku, určitě se po něm kouknu. :))

    Fakynn (www.fakynn.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo koukni, skvěle voní a navíc tím jak trožku zabarví plet´, tak člověk vypadá fakt svěže

      Vymazat
  2. Skvelá recenzia, ďakujem! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  3. milujem jeho vôňu :) úžasná pomôcka na horúce letné dni ked nechcem make up, iba zjednotiť pleť a rozžiariť ju ...garnier nikdy nesklamal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeho zluty nadech je super, aspon da obliceji barvicku

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane