2017/04/21

Beige Dream Coat


Hezké páteční ráno,

dnes pracovně, tedy co se oblečení týká! Za malinkatou chvíli je tu víkend. Tento outfit je jeden z těch typických, který nosím do kanceláře. Ráda bych si  k tomu místo oblíbených a pohodlných loafers vzala tenisky, ale...company dress code. Tentokráte nesu v ruce i noťas a jdu tak nějak "nalehko", bez hromady věcí jako je např. nabíječka k notebooku, kožený diář a další. Zkrátka pátek... a pak někam na kafčo. Provětrala jsem i svou "stařičkou" kabelku z Baťi a stále je fajn!

Když jsem nahrávala tyto fotky na blog, došlo mi, že nápis na kabátě, DREAM, je jakýmsi znamením, abych se na chvílku zastavila a zase "mákla" na svých snech. Nebo se spíše odvážila nastoupit do "výtahu snů", kterým vyjedu výš. Jsou sny, které jsem si splnila a jsou i ty, které jsou v mých představách. Touha po nich mě vlastně pohání dál a pomyšlení na jejich splnění je plné úsměvů. Bez snů bych to nebyla já! Také si rádi sníte a máte svá tajná přání? Sdělujete je ostatním nebo jsou jen "Vaše"?

Při pohledu na tento look mi dochází, jak moc už jsem dospělá a tím nemyslím věk.  Mám práci díky níž zvládám komunikaci s rúznými typy lidí. Ať už je to ředitel firmy či jeho podřízený. Vím jak na ně. A věřte, že je to občas oříšek. Musíte mít určitý cit pro to, jak ke komu promluvit, jaká slova použít, být předvídaví. Mám síť plnou kontaktů a mimo toho mám svůj prostor, tento blog, kde mohu sdílet zážitky a psát o věcech, které používám a sdělit čtenářům své zkušenosti. "Obyčejný život" jedný holky, která má sny, touhy a běžné starosti života.

Nedávno, tedy já už to vím nějakou tu chvíli, jsem se začala více vidět ve světě PR, marketingu. Zažít příběh "Ďábel nosí Pradu", kafe v kelímku, eventy, fashion, kabelky, tiskovky, zkrátka neustálý kolotoč událostí, který mi je blízký! Srdcovna, feel so goodPráce na projektech, komunikace s novináři...a tak. 

Díky blogu se občas dostávám do role, kdy radím firmám jak komunikovat s blogery či koho oslovit. A někdy doslova žasnu nad tím, co něktěří marketéři dokáží napsat a nebo naopak nedokáží zareagovat. Ráda předávám nápad na propagaci produktu a nemám problém se ani ujmout slova a mluvit před lidmi. Prostě Jane už je velká holka

Dospěla jsem do role jakési mentorky i pro své friends a víc a víc se ujišťuji, že tento směr mě baví. Navíc mě dostala věta mého kamaráda, který když viděl tyto fotky, řekl: "Ty jsi jak holka z píárka." .....Něco na tom asi je. Mám to brát jako poklonu? Každopádně v tomto outfitu jsem to já! Kabátek jsem si sice kupovala s mírnou nejistotou, ale teď ho miluju! Cítím se v něm skvěle, jinak, dospěle, nad věcí a plním si své sny nebo na nich pracuji :) A jeden z nich? Jako školačka jsem psala příběhy. Byla jsem ta, která dokázala napsat skvělou povídku i fejeton a vždy za jedna. Oblíbenec češtinářky! Měla jsem plnou hlavu příběhů a dokázala je přenést na papír (na pc se tehdy nepsalo). Už více než rok se chci k tomu "klasickému psaní" vrátit ve formě sloupků á la "Sex ve městě". Možná i proto, že život Carrie je mi blízký. Ona miluje boty, já kabelky. Randí s Božským a ani mě ten pán není cizí. Mám ho ráda a on neví jak moc mi na něm záleží. I když je to tvrďák, v hloubi duše je to milej chlap s citama a neodolatelým úsměvem. A možná i proto, že obě jsme vrby pro své kamarádky a často se nás ptají na radu.....
Držte mi palce, třeba ten svůj sloupek a další sny brzo budou realitou. Všem přeji ať máte sny, které se jednou určitě splní. Někdy jim musíte umět i trošku pomoci.

Užijte si víkend!

                             zasněná Jane
















Coat: Mango// Trousers: Orsay// Shirt: Dresslily// Shoes and bag: Baťa// Bracelets and ring: Pandora// Black bracelet: Aliexpress// Bag accessories-lock: Carpisa// Watch: Guess// Earings: Orsay// Glasses: GrandOptical// Notebook case: Alza


10 komentářů:

  1. Anonymní4/21/2017

    Ten vytah je naj! Moc ti to slusi. Klarka

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní4/21/2017

    Jani sleduji tě od začátku. Udělala jsi nezkuzečný kus práce, navíc vždy když napíšu do zprávy odpovíš. Jsi skvělá a moc děkuji. Ta Kačí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní4/21/2017

    omg baby, na ten sloupek se těším, jooooo to musíš dát, držím pěsti. Kabátek BOMBA!!!!!Souhlasím,moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je nádhera! Páči sa mi každý kúsok outfitu :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný kabátek a ještě krásnější botky! Ty bych nazula hned! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji. Botičky jsou pohodlné, chtěla jsem si je koupit ještě v jedné barvě, ale Baťa už je letos nemá :(

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane