2017/10/20

Mary Kay VIP Breakfast V.


Dobré páteční ráno.

Jste připraveni na víkend? Věřím, že po náročném pracovním týdnu ano. Pojďme se pomalu naladit na relax a hodně dobrou snídani!


Poseďte s rodinou, kamarády nebo si dopřejte snídani do postele. Já jsem si  doslova "rozmazlovací" snídani užila v sídle Mary Kay. Ano, v prostředí, které už z mých článků znáte a víte, že to tu je nejen růžové a promyšlené do všech detailů, ale je to vždy překrásné setkání plné povídání o novinkách a akcích. A ano, ten mega velký plyšový jednorožec, tu stále "bydlí".


Tentokráte jsme si s holkama povídaly o nových produktech, které najdete v knize o kráse (říjen-prosinec). Dokonce jsme byly zasvěceny do populárního multimaskingu
Že o tom slyšíte poprvé a nevíte co to je? Jednoduše řečen jde o aplikaci více masek najednou. Ne, že byste je smíchaly dohromady, ale na každou část obličeje nanesete masku, kterou daná partie vyžaduje ( čistící, hydratační, rozjasňující..). Zkrátka na chvíli se z vás stane "flekáček". Díky takovéto kombinaci snadněji docílíte bezchybné pleti a ušetříte i čas. 


Co je kromě "multimaskingového boomu" u MK nového? Produktů je opět hodně! Blíží se Vánoce a pomalu začínáme přemýšlet, co potěší naše blízké. Budou to oční stíny, laky na nehty a nebo, za mě úchvatná a momentálně jednička mezi vůněmi, parfémovaná voda, Live Fearlessly? O vůni vám  více písnu v rubrice kosmetika měsíce! 


Tipem na dáreček je i trendy taštička na kosmetiku a mě uchvátilo metalické pouzdro se sadou štětců!


Mimochodem, momentálně probíhá Festival vůní a to až do 31.12.2017, což znamená, že kromě výše zmíněné novinky, máte všechny vůně (dámské i pánské) se slevou 20%. Vyberte si tu svou a napište jaká je vaším favoritem.

Krásný víkend!

PS: Přístě vám prozradím, že Mary Kay holky nenosí jen "růžové šatičky" a podpatky, ale uvidíte je i jinak.















2 komentáře:

  1. Krásné, Jane. Věřím, že to musela být skvělá akce.

    Soutěž s Astrid | Jsme krásné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo super,jako vždy. Holky z Mk to pro nás umí nádherně připravit.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane