2018/01/10

Velbloudí kabát a Longchamp(ka)


Ahoj,

máte ten dojem, že letošní zima si oblékla nebo spíše neoblékla správný kabátek? Je sice chladno, ale sníh není...a kouzelná zimní atmosféra v nedohlednu.



Trošku mi to chybí. Na druhou stranu není náledí a já nemusím doslova doklouzávat k autobusu, ale můžu těch patnáct minut jít v pohodě. A na rozdíl od paní zimy, jsem si pořídila kabát, u kterého jsem dala na složení! Tudíž i když vypadá slabě a nenápadně, tak hřeje! Abych pravdu řekla, doufám, že mi vydrží (na)pořád, protože nepatřil k těm levným. Velbloudí barva je nadčasová a střih super!
No a comment ke kabelce? Ano, je nová. (#holkakabelkova) Dostala jsem ji od svého čtenáře a ano, je to Longchampka, konkrétně model Le Pliage Héritage,  vel. M. Taška, která unese snad úplně všechno! Je kvalitně šitá, odtahá nákup i věci do fitka a hlavně, což je pro mě důležité, vejde se do ní noťas a kabelka drží! Taška na všechno! Dokonce i na cestování! Rozhodně to nejsou dárky, které dostávám běžně a o to víc si jich cením, když jsou od takových pro mě, vzácných lidí.

V čem v zimě vyrážíte do ulic vy? Máte svůj oblíbený zimní kousek?










        Trousers: Lindex// T-shirt: Gate// Coat: Promod// Bag: Longchamp// Shoes: CCC//BraceletsMorinetti // Earings: C&A


3 komentáře:

  1. Tyhle kabátky jsou skvělé. Mám jeden v podobném střihu, akorát jiné barvě. Jediná nevýhoda je, že nezahaluje krk, ale šála řeší vše. :D
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak,šálka to řeší,když je potřeba. Ale zase fajn,že se kabátek dá nosit i během podzimu...

      Vymazat
  2. :) děkuji milá Jane.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane