2018/12/07

Pár tipů na vánoční dárky


Už ani ne za tři týdny jsou tady! Ano, Vánoce! Čas setkávání s kamarády, rodinou, bramborový salát, kapr, cukroví a koledy. A nějaké ty dárečky. 
Pokud ještě netušíte co nadělit pod stromeček, koukněte na pár tipů



Správného "Nespressáka" potěšíte kafem nebo příslušenstvím z jejich sortimentu. Hrníčky z kolekce Origin jsem si letos udělala už předem radost já. No a kafíčko bylo jasné.


Kdo z vás potřebuje malé dárky pro kamarády, kolegy nebo jen něco pro potěšení. Zajděte do Albi. Nikdy neodejdu s prázdnou. Hrníček na presso a čokoládky udělají jistě radost!


Kosmetiku, krémy, vůně, tohle všechno k Vánocům Ježíšek naděluje. Love Fearlessly byla letošní novinkou a její flakonek je doslova sváteční.
Denní krém z řady TimeWise 3D je topka v plěťové kosmetice a za to dám ruku do ohně. Sama jsem jej před uvedením do prodeje v ČR testovala.


S maskou Biovene zažijete legraci. Je magnetická, součástí je magnetek, který vám po celém zkrášlovacím rituálu masku hezky stáhne. Tuto sadu ocení kámoška, ségra i mamka. Koupíte ve vybraných prodejnách Rossmann.


Červená rtěnka za mě patří k Vánocům! Ve zlatém obalu vypadá luxusně. No a rukavička? Ta je na odličování a je úžasně příjemná. Stačí namočit do vlažné vody a jemně očistíte pleť. Pohladí! Yves Rocher umí!


Dlouhovláskám udělají radost vánoční gumičky. Tuhle sadu jsem pořídila v Pepcu za nějakých 29 kč. 
No a do "obálkových" dárků nemusíte dávat jen peníze, ale vouchery na nákupy- do parfumérky, kina nebo i předplatné časopisů. 


Pouzdra nejen na kosmetiku, ale na tužky, drobnosti. Toto jsem kupovala v Primarku.


Šperky jsou pod stromečkem klasikou. Náramek Pandora se stal hitem mnoha sezón. I já mám ten svůj a mám na něm svůj příběh a momenty, kterých si vážím. Ovšem oči rozzáří i minimalistický náramek, který pomáhá. Zkuste zabrouzdat na nadační fond Nejen srdcem, jež podporuje opuštěné a týrané pejsky. Najdete tu nejen náramky, ale i další výrobky, kterými pomůžete a uděláte radost.


Heart&Home jsou moje nejmileší svíčky na světě! Kupuji je nějakou tu dobu a neustále mě překvapují novinkami. Letos seženete toto dárkové balení se svícnem a doslova vánoční vůní. 


Diáře daruji moc ráda. Každý si přeci rád plánuje svůj čas a zapisuje své sny. A když k tomu přídáte i vtipné tužky, dáreček bude na světě. Velký výběr diářů mají v Albi a tužky koupíte třeba v Tigeru.


Něco roztomilého! Přívěsek na kufr, ale já ho nosím na kabelce. Kupovala jsem ho v Carpise na Černém Mostě. Můžete jej nosit na klíčích. Mají tu na výběr i jiné!



I pro "knihomoly" tu mám pár tipů. Zachumlejte se do deky a otevřete knížku, kterou vám Jěžíšek nadělil.


Pro ty, kteří mají rádi záhady a zápletky, je tu Velká vánoční kniha detektivek a záhad. 25 povídek od těch nejlepších autorů. Tato knížka je pěkně velká, težká a bude chloubou vaší knihovničky. Můžete ji objednat na Familium, je tam za akční cenu.


Pro pány či dobrodruhy je tu Sí, vole! Vandráci, tedy Pavel Liška, Honza Révai a Hynek Bernard, strávili tři  měsíce na cestě. Fotky, deníky z cest po Střední Americe , najdete právě zde.


Za sny je knížka, kde se dozvíte jaké je to být na dně O změně životů, lásce i znovuzrození. Naděje a víra, kterou jste schopni dojít ke štěstí.


My ženy prostě milujeme kabelky! Muži se často diví co v nich nosíme, ale my tam máme "celý" náš svět. Českou značkou Elega potěšíte!


Vánoční "měkkouš" nesmí chybět. Mě vánoční ponožky baví. A vás?


Praktický "módní" dárek pro dámy i pány. Neviditelné tílko/triko pod košile, halenky atd. Sbohem fleky od potu. Sama jej mám už přes rok a proto jej šířím dále. Funguje!


No a dárkové balíčky. Likér Baileys je letos v balení s hezkým kelímkem na drink. Lahodný krémový likér potěší nejen vás, ale i návštěvy. Na zdraví. Koupíte např. na alkohol.cz



Jaký dárek by udělal radost vám?

12 komentářů:

  1. Mně potěší kniha, letos jsem si napsala o tři. Tak snad je pod stromečkem najdu. Děkuji za tipy. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, držím palce. A jaké si přeješ? PS: V neděli se na blogu bude soutěžit o knihy.

      Vymazat
    2. Přeji si knihy od D.Táborské a pak knihu o hackovani. Na soutěž určitě kouknu.

      Vymazat
    3. Držím palce ať vánoční přání vyjde.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní12/07/2018

    J8 si moc preji vanocni svetr s hezkym sobe, uz jsem dala tip Jeziskovi . Adel.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se moc líbí ten přívěsek na kufr :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelinko, děkuji. Přívěsky už mám tři, ale pssstt:) Krásné Vanoce.

      Vymazat
  5. Inspirovala jsem se tu a koupila bráchovi náramek. Díky. Verča

    OdpovědětVymazat
  6. To mě nenapadlo, půjdu do šperků těma nic nezkazím :) Kuju

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za tipy na dárky, teď se mi to bude dost hodit :D Rok co rok něco vymýšlet je děs :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane