2019/01/31

Kosmetické úlovky- leden 2019


Kosmetická nálož za první měsíc tohoto roku je tady. 
Většinou se jedná o vánoční dárky či moje adventní nákupy a limitky.  Hřejivé produkty, když venku mrzne jako když praští. A co jsem ulovila nebo dostala?


Tekutá mýdla YR. Do obchodů Yves Rocher chodím ráda. Co si budeme povídat, jejich marketing, pokud jste v jejich klubu, vás nenechá jen tak. Každý měsíc mi do schránky chodí kartička na slevu a dárek. O vánočním čase jsem neodolala limitce tekutých mýdel Zlatý čaj a Červené jablko. Kromě moc hezkých obalů, mýdla splňovala svou funkci. Jablíčko zahřálo promrzlé ruce  a čajík byl  pohlazením. Cena tuším byla kolem 99 Kč.


Lush produkty jsem dostala k Vánocům od kamaráda. Přišla mi celá krabice a já pomalu vyndávám produkt po produktu a užívám si. Asi tím nej je pro mě sprchový gel Cinders. Vůně skořice propojená dýňovým olejem,  zázvorovým práškem,  muškátovým oříškem a dalšími přísadami je dokonalá. Gel je hustší a tak stačí malá kapka.


Koupele si moc nedopřávám, protože jsem ten "sprchovací typ". Ovšem Candy Cane, tj. znovupoužitelnou koupelovou pěnu  jsem zkoušela poctivě. Svěží ovocná vůně mě dostala a bavila! Šlo o vánoční limitku.


Kdo by neznal zázračný kelímek od Oriflame. Vždy se u mě nějak objeví, bud´jeho tradiční růžová varianta nebo limitka. Tento modrý, univerzální ochranný balzám, je obohacen o olej z borůvkových semínek. Můžete jej používat jak na rty, pokožku těla i nehtovou kůžičku. Stál cca 90 Kč. 



Krem na ruce od Dove jsem si koupila v Černé Hoře v supermarketu. V ČR jsem ho totiž v té době neviděla a jak víte, kokos mám ráda. Lehounká textura, skvělá hydratace pro mrazem a zimou vysušenou pokožku je ideální. Tuba o objemu 75 ml je super zimní výbavou a vejde se do kabelky.


Co kosmetického od Jěžíška máte vy?


3 komentáře:

  1. letos mi kosmetický ježíšek nic nedonesl, protože naznal, že toho mám prý moc. :D :D Ale ne, já sama jsem nechtěla, a spíše nakládal jiné věci :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Zázračný kelímek z Oriflame mám moc ráda několik let :) to je taková nestárnoucí klasika, kterou občas Oriflame změní či přidá nový obal nebo vůni.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane