2019/05/06

Silná a krásná!



Co dělá ženu krásnou?
Každá to má jinak. Vnitřní krása vyzařující z nás je však pro mě nejvíc. Věkem pochopíte, že nepotřebujete být hubená, být dokonale nalíčená nebo nosit značkové oblečení. Je to o nás, našich pocitech. A čím víc jste se sebou spokojená, tím více záříte!

Jsou však detaily, kterých si okolí všimne jako první a které i my ženy na sobě milujeme. Možná jsou to oči, rty a nebo vlasy! Vlasy jsou jeden ze symbolů ženskosti. Někdo má kratší a někdo pečuje o svou bohatou hřívu. Dokážete si ale představit,  že o tento symbol přijdete?


Ztráta vlasů bolí.....o tom ví především onkologické pacientky. Bezmoc, pláč, ztráta sebevědomí....pocit ošklivosti....psychika hluboko pod bodem nula.



Díky projektu Silná a krásná, tuto bolest sice neutíšíme, ale můžeme, společně, vnést těmto ženám lepší pocit a vidět je usmát se!  Nebudou totiž muset nosit šátky a upoutávat na sebe pozornost, když jim zrovna není nejlíp.



Nadační fond Daruj vlasy více než dva roky onko pacientkám pomáhá a já se snažím pomáhat s ním.
Od 25.4. do 20.6. 2019 se můžete zapojit i VY! Ženy, pánové i děti. Všichni! Stačí JEN nakoupit šampon, masku na vlasy, kondicionér, lak či jiný produkt značky PANTENE v hypermarketech Globus! Pantene totiž z každého prodaného výrobku věnuje 10 Kč na výrobu paruk z pravých vlasů právě pro onkologické pacientky.
Víte, že výroba paruky trvá několik týdnů a jsou na ní potřeba vlasy od více dárců? Vlásenkářky poutkují  vlas po  vlásku, je to náročné a finančně nákladné.

Letošní kampaň podpořila zpěvačka Monika Bagárová, pro kterou vlasy znamenají hodně a sama řekla, že si nedovede představit, že by o ně nemohla pečovat a dělat si účesy podlé nálady.

Pojďme společně nemocným ženám zpříjemnit tuhle nelehkou cestu aby si mohly říct: "Jsem silná a krásná!"


                                                                                  Použité produkty: sada Pantene, šátky Orsay a H&M, hrneček McDonalds

článek vznikl ve spolupráci s Procter&Gamble

2 komentáře:

  1. Anonymní5/07/2019

    Ahoj Janulko, mas to moc krasne, jsi sikovna jak to vzdy hezky pojmes. Pantene kupuju pro celou rodinku.Radi podporime. Helca

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní5/07/2019

    Milá Jane,prošla jsem si touhle hnusnou cestou. Byla to bezmoc, pláč ptaní se proč já a přesně jak jsi napsala, pak jsem se snažila se najít něco hezkého. Začala jsem se věnovat navlékání korálkových náramků. Hodně mě podporovala rodina. DNes už mám zase délku svých vlas na ramena vždy ráda podobné akce podporuji. Pantene si moc ráda koupím, je to to nejmenší co mohu udělat. Dita S. PS: moc se mi líbí jak píšeš, ráda se na tvůj blog vracím

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane