2019/07/01

Dělej to s LOVE a ono to přijde....


Kolikrát jste slyšeli už tu větu, že pokud něco budeš dělat s láskou, tak se vám to vrátí a budete šťastnější. Jenže kdy???
Jsem člověk, který věří ve své sny, dokáže dřít a máknout a nedělám nic bez toho magického slova  LOVE.


Jenže někdy přijde vlna tsunami, která tě smete, buď je "smrtící" nebo taková, která tě přinutí zamyslet tě, proč to všechno děláš a zda tě to naplňuje.
Ta moje přišla...možná mě zasáhla víc než jsem chtěla, ale uvědomila jsem si spoustu věci. To, že lidi jsou falešní, vím už dávno, to že při vás bude stát jen ten, kdo vás má opravdu rád, je jasná věc. A když jste doslova hozeni přes palubu....najednou uvidíte, kolik lidí vás nechá se topit a kdo naopak naopak řekne: "seber se, zvedni hrdě hlavu a plav" a obejme vás. 

Je to pár týdnů zpět, co mi někdo doslova zkazil den a trošku mě odradil od mého koníčka, psích výstav. Ukápla slza, několik....našla jsem si chvíli sama pro sebe, zamyslela se nad všemi proč ...a věděla, že se nedám! Že budu další víkend stát u výstavního kruhu s vodítkem a s Bibim a půjdu tam....možná ne s úsměvem, ale půjdu! Bylo to překonávání sama sebe a dokazování si, že mě to vážně baví a nechci si to nechat vzít, protože těch vln bude ještě hodně a já jsem na ně připravená.


Maličkosti dělají svět pohodovější. Našla jsem si nový cíl, který mě posouvá dál. Začala jsem předávat zkušenosti lidem a chválit je i sebe za maličkosti. Den je totiž hned veselejší, když někomu pochválíte sukni,  kabelku nebo jen řeknete, že je úžasné, jak je ten člověk tak usměvavý. Nemyslíte?

Vím,  že hodně z vás řeší nějakou krizi, stěžuje si na to a to...jenže stěžování, pomlouvání vám nepomohou a váš život nikdo nezmění. Já nikdy nepatřila mezi lidi, kteří řeší ostatní a pomlouvala je. Každý má své problémy a je na něm, jak je dokáže zpacifikovat. Všechno je to na vás, musíte chtít! Pokud sportujete, dřete v posilovně a chcete vyhrát svůj závod, je to o vás, vaší vnitřní síle, lásce k tomu co děláte a někdy i o té náhodě.

"Šampioni nevznikají v posilovnách. Šampioni vznikají z něčeho, co mají hluboko v sobě – z touhy, snu a vize."  Muhammad Ali


Důkazem i mých malých snů je třeba i to,  že miluju kabelky a mnoho let si kupuju Carpisu. Dokonce i v jejich prodejně v Říme jsem si jednu koupila. Nosím je, střídám je, mám je ráda. A oni si mě všimli a oslovili mě! Děkuji Marku za jedno kabelkové splnění snu! Kupuju je pořád, ale některé jsem dostala a vážím si toho, že je to firma, která nekouká na čísla blogerek a reklamu typu ukážu podukt jednou a konec. Ale je tam to LOVE! Vědí, že jsou má srdcovka!


...když vás smete vlna, vstaňte! Bude to bolet, ale myslete na to, že  ten pád vás posílil. Dal vám sílu to nevzdat! I tato maličkost vás posune dál, jste TADY! Žijte teď! Využijte toho, ovlivněte své myšlenky pozitivním pocitem! Usmívejte se a večer si zrekapitulujte svůj den. Radujte se, smějte se! Všechno přijde v pravý čas, musíte věřit, chtít a snít!

Věcí, které vás mohou těšit je opravdu hodně, dívejte se kolem sebe. Nekopírujte, dělejte věci jinak a  s láskou! Zajděte si na zmrzlinu. Sbírejte inspiraci! Najděte si nějaké hobby, které vás bude bavit  a pokud už toho "koně" máte, nenechte si ho vzít! Mě ten můj koníček drží už od roku 1997.


Napište mi , co rádi děláte, co vás naplňuje? Baví vás focení, kreslení nebo jste vášniví zahrádkáři?




Sukně: Lindex// triko: Zoot // boty: Garderobiérka// náušnice: klenoty Aurum (mám asi deset let)// náramek: Pandora a Nejen Srdcem// Medailonek: Pandora// kabelka: kožený vak Carpisa// čivavák Bibi je v setu vodítka a obojku CoLLar, koupíte např. na Rebel Dog

#HolkaScivavou #piarko #HolkaKabelkova #JaneMilujeZelvu #Carpisa #DreamsAreComing

3 komentáře:

  1. Anonymní7/01/2019

    My s manzelem chovame kralicky a pristi rok s nima chceme na vystavu. Je to sice narocne, suseni sena tak , ale bavi nas to.Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní7/03/2019

    Moc hezky napsáno. 3la jsem za snem na sever Moravy, jo chlapem a jsem rada.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní7/24/2019

    Zahradkar ani nahodou, letos sedm klistat z chaty a kamarádka ted borelioza a atb..ach jo, to v dětství nebyvalo, clovek se mohl valet nepostrikany na trave, v klidu, bez stresu..tak jen cist knihy v bezpeci houpaci site a lehatka..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane