2019/09/25

Manufaktura má brusinkovou řadu!


Manufaktura je moje česká srdcovka! Kosmetika, která mě baví a neustále překvapuje.
Hlásí se opět s limitovanou edicí, tentokráte s brusinkou.


Začal podzim a večery bývají chladnější. Nevím jak vy, ale pro mě začíná čas, kdy si zapaluji svíčky. Svíčka z Manufaktury je ručně odlévaná a přírodní. Vyrobena je ze 100% sojového vosku. Hoří pomaleji, ale o to více vydrží. Pozvolna se uvolňuje její aroma.
Prodává se v hezké krabičce a je vhodná jako dárek. Cena 239 Kč.  Vyzkoušejte ji!


Pleťový balzám s blahodárným účinkem bambuckého másla, které vyjímečně regeneruje a má 
hydratační účinky oceníte nejen v sychravém počasí. Výtažek z brusinek ochraňuje pokožku, rozjasňuje ji, podporuje vznik nových buněk a zpomaluje proces stárnutí. Pumpičková balení jsou skvělá! Lehká konzistence a příjemná vůně vás povzbudí do každého dne. Cena 50ml/249 Kč.



"Koupelnové kombo" , tedy sprchový gel a následně tělové mléko. Oba obsahují mandlový olej a jsou nepostradatelnými parťáky při vašich ranních či večerních sprchovacích rituálech. Gel nádherně provoní vaši pokožku a tělové mléko ji dodá doslova sametový nádech s potřebnou dávkou hydratace. Cena sprchového gelu je 159 Kč/255 ml a tělového mléka 239 Kč/255 ml.


Báječná toaletní voda s rozpustilou brusinkou a dalším ovocem jako lesní jahodou, broskví, grapefruitem a citronem, splní vaše představy o příjemné podzimní vůni. Ukrývá se v ní sladká vanilka, karamel a nechybí ani santal. Cena 559 Kč/50 ml.


použité produkty v článku: Limitka Brusinka Manufaktura, tácek Pepco, dekorace z NanuNana, brýle GrandOptical, diář ADK s kódem janes10 máte slevu na webu

Brusinka mě nadchla a věřím, že udělá radost i vám! Zpříjemněte si podzim a provoňte se brusinkou jako já.

#piarko

2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane