2019/12/12

Co nadělit pod stromeček?


Necelé dva týdny a je to tady! Štědrý den, kapr na talíři, bramborový salát, chvíle s těmi nejbližšími a koledy. Těšíte se? 

Máte už vše hotovo? Uklizeno a dárky zabaleny? Kdo jetě váhá a přemýšlí a hledá pár tipů, co třeba ještě nadělit pod stromeček, může se inspirovat.


Diáře a kalendáře patří k mým každoročním dárkům. Osobně je mám ráda a vím, že řadě přátelům takovým dárkem udělám radost. Víte o tom, že s kódem janes10 máte slevu na diáře u ADK, ale i na ostatní věci, které tam mají? Využijte toho a rozbalte  pod stromečkem diář, který vám bude plnohodnotně sloužit a vy do něj bude plánovat vaše cíle, schůzky či dovolenou.


Ačkoliv kalendář je v každém mobilu, babičky a dědové mají rádi klasiku. Vytvořte jim fotokalendář z Vašich fotek, fotek dvojčat nebo domácích mazlíčků. Na webu tiskarik.cz je řada šablon a dodání kalendáře stihnou do Vánoc. Vytvoření je jednoduché, jen si ve svém počítači najděte ty nejhezčí fotky, což je mnohdy to nejtěžší!


Kosmetika pod stromečkem nikdy nechybí. Vánoční limitky jsou boží a dárkovými sadami potěšíte i kolegyni v práci. Za mě letos vede limitka Yves Rocher, ať už je to sprcháč, tělové mléko nebo svíčka.


Kosmetické firmy mají tu výhodu, že mají hodně produktů v širokém spektru. Hezká balení zaujmou a vyřeší tak dárky na poslední chvíli. V drogerii, parfumérii nebo u kosmetických poradkyň, vždy něco ulovíte. Za mě doporučuji nádhernou sadu kosmetických štětců od Mary Kay, kterou využije každá ženská. Luxusní pouzdro se dá použít i na další nezbytnosti.
Nikdy nic nezkazíte ani cestovními sadami. Jsou to miniaturky produktů vhodné na dovolenou, prodloužený víkend a vy máte možnost vyzkoušet zajímavé značky, než si koupíte plné balení. Lovien Essential je značka pro krásné a zdravé vlasy. Jednoduchý design bílých lahviček s červeným znakem, jež v sobě ukrývají spousty látek, které pomohou vašim vlasům. 
Když už jsme u vlasů, co darovat nějaké pomocníka na styling? Ať už je to fén, žehlička nebo roztomilá krepovačka pro malé i velké slečny. Tuhle růžovou mají na Bezvavlasy.cz , je sice malá, ale na rychlý styling stačí a mě osobně hodně baví!


Originální dárky, které by obdarovaný třeba ani nečekal. Třeba takový kufřík plný jídla od Expres Menu. Limitovaná kolekce "Krkonošský speciál" obsahuje tříchodové menu pro dva! No a po jídle si můžete zahrát Člověče nezlob se, jež je na spodní straně balení. PS: Já to meníčko ochutnala a je super!


Není snad Vánoc, kdybych nedarovala nebo nedostala svíčku. Vůně svěží či kořeněné, je to na každém, co má rád. Svíčky ve skle neurazí! Znáte značku Arôme? Teď je zrovna ve slevě!


Difuzéry, tj. lahvička s vůni a špejlemi. Tuhle zimní limitku mají v Pepcu!


Drobnosti, když jdete na návštěvu! Čokoládky v hezkém balení, něco ke kafíčku, třeba Panettone, kterou seženete snad ve všech obchodech a v několika variantách. No a pro milovníky Nespressa, zkuste kapsle Dallmayr. Jedlé dárky se hodí!


Vínečko či domácí likéry k Vánocům patří. Přineste k lahvince i stylovou zátku. Tuhle stromečkovou měli v Pepcu.

Pro televizní nadšence doporučuji tzv. televizní pytel. Dříve jsem si myslele, že to je babičkovská záležitost, ale není! Takové "zakuklení se", má rád každý. Pytel mám z povleceni-prikryvky.cz, kde mají i přehozy na postel, antistresové přikrývky, ale hlavně nádherné povlečení různých materiálů a rozměrů. Koukněte třeba na můj oblíbený satén


Dárky do domácnosti. Jsou praktické a potřebujeme je! Ať už je to spotřebič do kuchyně nebo pomocník na úklid. Kärcher, tepovač SE 5.100 je výkonný tepovač a čistič podlahových ploch. Využije jej na koberče či předložky. Oceníte ho nejen při tepování sedaček, ale při běžném úklidu. Je to takový "obojživelník", na suché a mokré vysávání. Schválně, komu se nějaký ten šikula objeví pod stromečkem a bude mít celý rok uklizeno?


Elektronika, mobily, počítače nebo foťáky. Opět investice, která je někdy potřeba. Digitální foťáky s vyměnitelnými objektivy jsou nejen módní, ale kvalitní. Např. s Olympusem, ať už modelem PEN či OM-D jste profíci! Koho baví focení, vřele doporučuji. Sama mám Olympus od asi 11 let.


Malé, ovšem kvalitní dárky, které vám budou zpříjemňovat celý rok a máte je stále při sobě. Kožená peněženka, kterou když rozbalíte, voní nádherně kůží! Navíc ji vyráběly české ruce! Opět ADK, kódík na slevu pro vás je janes10 a platí na webu.


Milovníky papíru, kaligrafie a psaní perem potešíte kaligrafickou sadou. Ten úžasný pocit a kouzlo když vám dorazí ručně psaný dopis a ještě s pečetí na obálce je dokonalý. Já doufám, že tento dárek, bude tomu, komu ho posílám nejen sloužit, ale rozzáří spousty tváři při každém otevření korespondence. Sadu jsem sehnala na ipaper.cz, kde mají tolik hezkých věcí!


Záhadná krabička plná VELKÝCH VĚCÍ a dokonalých chvil. Darujte zážitek! Pro něj, pro ni, pro oba! Adrenalin, relax, kurz nebo večeři. To je svět přední agentury na zážitky Esennce. Když objednáte včas, stihnete gravírování a dárkovou krabičku. Nicméně v případě, že odkliknete doslova před příchodem Jěžíška, vytisknete si voucher. Perfektní dárek na poslední chvíli. Je z čeho si vybírat! Mě osobně by se momentálně hodil nějaký ten relax, ale víte co mě zaujalo? Dobrodružné pasení ovcí v Beskydech, protože jsem tam nikdy nebyla.



Vitamíny a doplňky stravy jsou v poslední době velmi oblíbené. Letos je hitem sypký kolagen. který díky svému složení napomáhá ke zvýšení pružnosti pokožky, jejímu vyhlazení a zjemnění vrásek. Při pravidelném užívání uvidíte výsledky!


"Měkkouši"! Na ně opravdu nelze zapomenout. Můžete darovat vánoční ponožky se sobem, jenže ty "Od babičky", s příběhem, potěší mnohem víc! Centrum Elpida, kde plete ponožky více než 200 babiček z celé ČR podporuje prodejem těchto výrobků nejen samotné pletařky, ale i aktivity pro seniory v kulturně vzdělávacím Centru Elpida. Každé ponožky jsou originální a vidíte, která babička je upletla.


Ještě stále váháte čím obdarovat a udělat radost? Koukněte na další tipy či malé dárky. A nezapomeňte ani na chlupáče
Myslete však na to, že Vánoce nejsou o krabicích plných dárků, ale o chvilkách pohody s těmi vašimi nej.


3 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane