2019/12/17

Velkej pomocník, ale Bibiho nepřítel!


Konečně jsem se mohla vrhnout na vánoční gruntování a doslova si to užít.  Možná to nevíte, ale opravdu dlouho jsem chtěla vysavač, který je speciálně určený do domácností, kde žije pes. Tj.má označení Animal!
Zkoušela jsem řadu skvělých pomocníků, kteří splňovaly parametry, mimo jiné i to, že se vejdou do garsonky, ale stále jim chyběl ten "animal" point či něco jiného.
No a teď už, díky Žena-in, vysávám a mám to dokonce  s LED osvětlením, takže vidím každý psí chloupek. Mám Rowentu.


Rowenta RH9472WO Air Force Flex 560 Animal je vysavač na každodenní vysávání bytu! Nejen podlah a koberečků, ale rovněž drobečků z kuchyňské linky. Nová spolubydlící 2v1! To, že je vhodná i pro majitele čtyřnohých miláčků, dokazuje řada příslušenství jako je monitorizovaný kartáč či malý nástavec, který vysaje chloupek z každé škvírky.

Vysavač je bezdrátový, což je super. Netahám za sebou šňůru a Bibi si při útěku, před tímto "funícím" nepřítelem, nezamotá tlapku. Bojí se o kožíšek, protože ví, že tenhle stroj je dost silnej.


I když jde o dobíjecí tyčový vysavač, nebojte se, že byste neustále nabíjeli. Vydrží 35 min, což v pohodě zvládnete v malém bytě na několik úklidů.  Poté jej jednoduše postavíte do dobíjecí stanice, do které se dají dát další dva vaše nejoblíbenější či nejčastěji používané nástavce.



Na tomto vysavači oceňuji naprosto skvěle vyvinutou variabilitu a flexibilitu. Byt vysávám s klasicky dlouhou tyčí, ale na čalounění či drobky v kuchyni stačí na vysavač nasadit jen příslušnou hlavici a manipulovat tak s kratším přístrojem. Navíc lze jednoduše rozložit, pomocí cvakací funkce, kterou jsem tak pojmenovala. Vezmete díl, zacvaknete a je to!

Poradí si v kuchyni, ale i pod sedačkou, kam dosáhne 5x dále díky flexibilní hlavici a ještě to vypadá, že si cvičí jógu.

 
Mohu s ním také cestovat! Ne že bych brala vysavač na výlet, ale řeším vysávání auta a občas se rozčiluji u benziny nad nedostatečným výkonem či rozbitou hlavicí jejich vysavače. No a těch drobných co tam naházím. Nyní je tomu konec!  Můj pomocník to zvladné lépe a zdarma.

Shrňme si to.  Rowenta RH9472WO Air Force Flex 560 Animal a její plusy:

  • Vhodná na všechny typy podlah
  • Několik vyměnitelných hlavic
  • Vysaje byt i auto
  • Flexibilní hubice, která zajede i pod nábytek
  • Ergonocmická rukojeť se snadno drží a velmi dobře se s ní manipuluje
  • Snadné vysypání nečistot do koše
  • Bezsáčkový- ušetříte za neustálé nakupování sáčků
  • Vysavač je tišší,  tudíž je vhodný do paneláků
  • Vysoký sací výkon až 100 Air Wattů
  • Skladnost
Má nějaké mínusy? Pro někoho možná bude těžší, ale je to logické, neboť motorek je v horní části vysavače.  V případě, že na vás zazvoní pošťák a budete muset přerušit úklízení, nemá tento typ tzv. "parkovací polohu", zkrátka ho položíte na zem či o něco opřete.
Pořizovací cena je vyšší, ovšem za tu čistou domácnost to stojí! Jinak si jej nemohu vynachválit. Baví mě i ta bílo smaragdová barva.

Úklid je fakt hračka! A pokud mi nevěříte, vyzkoušejte. Někde na netu jsem viděla, že si vysavač můžete zapůjčit až na 45 dní. A to je dostatečně dlouhá doba na prověření. Vy už ho nebudete chtít vrátit! Já ho teda rozhodně nedám!


....Bibi už si pomalu zvyká, ale kámošit nebude, přeci jen, je to "pojídač" jeho kožíšku.


Vybaluju a "zacvakávám".


...profesionální uklízecí četa je připravena!


Jaký typ upřednostňujete vy? Tyčový, klasický, sáčkový či bezsáčkový?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane