2020/03/31

Kosmetické úlovky- březen 2020


Březen se pro někoho vlekl, jiným utekl hodně rychle. U mě doslova profrčel, mám totiž  stále co dělat.
V kosmetice to nebyl zvláštní fičák, poslední dny chodím bez makeupu a mým nej produktem je krém na ruce , protože ty zažívají snad nejhorší období. Tudíž mažu a mažu.



Ulovila jsem antibakteriální gel! Když jsem ho objevila, dva kousky musely padnout do mého košíku. Neustále je to nedostatkové zboží a někde předražené. Tento od Topvetu má sice vonět melounově, ale za vůni by u mě cenu nevyhrál, nějak tu vůni nevnímám. Účinek je v tomto případě důležitější. Cena byla kolem 80 Kč


Krémy na ruce mám vždy všude, ale poslední měsíc už je mám i v kapsách u bundy. Ruce si myji snad milionkrát denně a používáním antibakteriálních gelů dostává kůže takový nápor, že je pokožka vysušená. Z Manufaktury mi přišla "jahoda", krém na ruce Jahoda a bezový květ a tento krém má nádhernou svěží vůni a hlavně hydratuje a zjemňuje pokožku. Veselý růžový obal mi dodá energii a dokáže rozzářit den. Cena za 75 ml je 149 Kč.


Univerzálním pomocníkem nejen na ruce, ale i tělo je Velvet Touch Hand&Body Lotion od značky Aqua Mineral. Tuším, že krémík byl přibalen v nějakém boxíku, který jsem někde dostala. Krém má velmi dobrou konzistenci, hezky se rozetře jak na rukou, tak i po těle. Vůně lehce připomíná svěží vánek u moře. Tím, že jde o luxusnější značku je cena vyšší. 250 ml seženete za 420 Kč.


Nature Box je sice drogerková značka, ale jaká! Krásné obaly, úžasné vůně a boží produkty! Osobně ji používám často. Letos tu je několik novinek jako tuhé sprchové mýdlo. Sáhla jsem po kokosu. 100% lisovaný kokosový olej za studena, vegan friendy! Obal je papírový, takže no plast! Vůně je fajn, mýdlo heboučké, ale kostka není moc přizpůsobenána držení v ruce. Je to taková "cihla", uvítla bych menší nebo zaoblený tvar. Mýdlo jsem kupovala v Rossmanu, kde byla akce. Za cenu 110 Kč byla k mýdlu přibalena dřevěná mýdlenka.



Sprchový gel od té samé značky byl přibalen k časopisu Žena a život. Super koupě za 35 Kč. Lahůdka pro tělo. Makadamový olej, vitamíny a ta "oříšková" vůně.  Hydratace, výživa...tyhle sprcháče miluji a ve sprše bych dokázala strávit  celý den.


Produkt, který vás zaujal nebo jste si jím udělali v březnu radost vy?



2 komentáře:

  1. Páni, zaujal mě ten kokos :)
    Já od téhle značky měla jednou kokosový sprchový gel a voněl parádně.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasný, já kokos miluji, ale vadí mi ten velký tvar mýdla..kdyby lépe padl do ruky byla by to topka :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane