2020/08/31

Kosmetické úlovky- srpen 2020


Poslední srpnový den a s ním i kosmetika srpna.


Slyšeli jste už o koncentrovaném sprchovém gelu od Yves Rocher? U mě se už tyto gelíky objevily několikrát. Ráda je nosím do fitka a mám spočítáno, že tato malá lahvička při sprchování jednou denně, vydrží měsíc. Mycí báze 100% rostlinného původu, navíc s mangovou vůní! Neobsahuje konzervanty a má neutrální pH.
Flakonek je recyklovatelný, takže tím, že si ho koupíte i vy budete spotřebovávat méně plastů a hlavně za koupi jednoho flakonku YR vysadí jeden strom. A to za to stojí! Cena je  99 Kč a na výběr je několik variant. Koukněte do obchodu nebo na net.


Lancôme Idole. Dostala jsem tento vzoreček a osobně přiznám, že to je pro mě vůně na určité  období, ale úplně bych se k ní nevracela. Obsahuje sice mé oblíbené růže, bergamot  a dokonce i jasmín, ale zkrátka je tam něco, co mi v momentálním období ne, že nevoní, ale zkrátka mě to úplně neokouzlilo. Jde o parfémovanou vodu, tudíž je jasné, že tato vůně vydrží. 50 ml seženete v různých online obchodech kolem 1600 Kč.


Kosmetika Lush je pro mě luxusem a zárověň takovou magickou značkou. Kdo zná jejich prodejny, ví, že tam můžete strávit hodiny a pokud se vám věnuje super personál je to zkrátka zážitek. 
V létě mě doslova "osvěžil" tělový sprej Dad´s Garden Lemon Tree. V tomto zajímavém flakonu se ukrývá letní vzpomínka. Zahrada plná citrusů a slunečních paprsků. Zvláštní vůně, která mě baví a hodně často ji používím po sportu, nebo jen tak večer po sprše. 200 ml stojí 700 Kč! Připomínám, že Lush netestuje na zvířatech a na produktu máte vždy jméno kdo jej vyrobil. Zkrátka cool.

Doslova rozmazlením pro létem vysušenou pokožku je Minamisoma aneb citrusový tuhý sprchový olej. Tvar kapky se dobře drží v ruce a vy tak hezky promasírujete tělo. A ta vůně? Bude se vám báječně usínat. Výhodou těchto produktů je i to, že i když připomínají klasické mýdlo, naštěstí drží tvar a neblemcají se. Cena oleje je 175 Kč.


Perličky do koupele Balea jsem dostala od kamarádky. Orchidej a vanilka je sladší kombinací, ale do "večerní" vany se hodí. Kdo z vás si doma dělá i lázeň jen pro nožky, není problém perličky nasypat i do lavoru a ponořit nožky. Užijte si tu chvilku relaxu! Značku Balea koupíte v DM drogerii.


No holky, co si budeme povídat, když máme své dny, není nám někdy do zpěvu. Tím, že sportuji, tak mě defakto nic nezastaví. Tampony Kotex Active mají tu výhodu, že jsou přizpůsobeny tak, aby vás ani při běhu, skákání pře překážky a dalších sportech neomezily a vy se tak můžete cítit dobře. Svoboda, pohodlí a no stress! Za mě palec nahoru. Cena cca 30 Kč za malé balení.


.....a nyní už pomalu pojďme vstoupit do září!




1 komentář:

  1. Super článek, take jsem premyslela o tom Lushi.. ale ještě na nej nedošlo 😀

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane