2021/02/23

Neklidná mysl před spaním? Udělej pár změn!

Tiše závidím všem, kteří jdou spát s čistou hlavou a usnou během přecházení druhé ovečky přes můstek.

Před rokem jsem to tak měla.......Pak začal Covid a život i svět se změnil. Neklidné noci a  myšlenky co bude. Jak banální ještě nedávno byla věta, že ráno vyjde slunce. Ale už ani tím si nejsem jistá a úsměv na tváři pomalu mizí.


Občas mám strach, že se roušky stanou navždy součástí našeho života, že už neuvidím své přátele v zahraničí, že už se nebudu procházet po pláži a budu žít v ulitě, ze které není úniku. Mám strach, že nezaplatím účty a že ráno, až se probudím, bude venku tma a nikde nikdo. Scény, které jsem znala z hororů a u kterých jsem si říkala, že tohle je není možné aby se to stalo. Covid dostal každého z nás a na náladě nám  opravud nepřidal.

Tlak, opatření, negace kolem nás, nám dávají zabrat a boj o "naše" životy mnohem více. Naše psychika je zranitelná a víme, že každý z nás podlehne špatné náladě a necítí se ve své kůži. Duševní únava, nechuť a žádná energie. Co s tím?

Udělejte několik změn (v rámci možností)!

Choďte na procházky do přírody, obejměte strom a dýchejte! Chyťte za ruku přítele a pořádně stiknete. Síla a pouto pomáhá povědomí, že to spolu všechno zvládnete.

Napište si seznam radostí, co se vám povedlo. Hned uvidíte život z té hezčí stránky. 

  

Zachumlejte se do peřin a kliďně prospěte celý víkend. Čím barevnější a pohodovější povlečení, tím lépe se vám bude usínat a tohle místo se stane vašim útočištěm.  Já si pořídila patchworkové se srdíčky od Zdeňka Staňka. Jde o českou značku, kde si vybere i náročný "postelový povaleč". Rovnou vám prozradím, že mám pro vás kód na slevu 10% , tak 3 šupky dupky do postele. https://www.zdenekstanek.cz a heslo je jane. Moc si to užijte a dopřejte si! Máte chuť na čokoládový dort?  Teď je to povoleno! Rozmazlujte se.

V případě, že nepomáhají menší změny, sáhněte po šetrném přírodním doplňku stravy od Kneippu. Jejich Třezalka navozuje pocit emoční rovnováhy.

Dražé z kvetoucí nati třezalky tečkované napomáhá obnově psychické pohody a uklidnění nervového systému. 

Jedna tobolka denně a "svět bude růžovější". Upozorňuji, že tento doplněk není vhodný pro každého- nemohou jej těhotné a kojící ženy, děti a samozřejmě pokud máte nějaké léky, doporučuji se poradit s lékařem.


Napište mi co vám pomáhá mít klidnou mysl?

 

 

#piarko #JaneTestuje #JanesMoments #spoluprace #Kneippujeme


 

3 komentáře:

  1. Úplně ti rozumím. Já taky miluju čerstvě převlečené ložní prádlo. V ložnici ideálně absolutní tmu a když neusnu po druhé ovečce, zabírají různé zklidňující playlisty na Spotify ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to paráda si lehnout do nového nebo vypraného,že. Spotify je prima tip.

      Vymazat
  2. Anonymní2/24/2021

    Holky já se přidávám, mám depky je mi děsně...Jane, zkusím pár tipu. MArci

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane