2021/07/30

Kosmetické úlovky- červenec 2021

Víte co miluju na létě? Lehkost, takovou tu svěžest  a vůni dálek. Přesně i o tom je červencová kosmetika.


Věděli jste o tom, že červenec je "nahatý" měsíc? Díky výzvě #plasticfreejuly se lidé na celém světe rozhodli pojmut tuto příležtost a vyzkoušet žít měsíc bez zbytečného odpadu. Možná se i zamyslet nad tím, co vlastně potřebují a zda je opravdu nutné kupovat věci v plastových obalech. Zapojili jste se?
 
Značka Lush má hodně bezobalových produktů a hlavně přírodních! Jejich sprchový olej Coco Loco ve tvaru kapky vás doslova přenese do ráje. Piňa colada, hydratační kokosový olej, silice z brazilských pomerančů a citrónové trávy. Nádhera za 175 Kč.

Modrásek Seanik vás přenese k moři. Mořská péče o vlasy- řasa, sůl, citrónová silice, tady přesně najdete tu vůni dálek! Miluju ho. Cena 280 Kč a vaše vlasy budou během léta dokonalé!

Lancôme Ô de l’Orangerie je MOJE vůně. Přesně ta, která mě vystihuje, kterou miluju a vždy ve mě probudí sny, vzpomínky, zkrátka mé já. Konečně jsem si ji zase po dlouhé době dopřála, díky slevě na Notinu. Je to osvěžující vůně plná citrusů, která podtrhne váš půvab. S mnoha vůněmi se dokážete sžít, ale jen ta jedna je ta vaše. Cena je 1275 Kč. A ta vaše je která?

Pokud máte rádi zajímavé a neobvyklé vůně, vyzkoušejte kombinaci kiwi a zázvoru. Sprchový gel My Kiwi Kiss od Yves Rocher vás ihned dostanete do exotického prostředí. Sladší vůně, která zahřeje v chladných letních večerech. Cena je 89 Kč/200 ml.

Holky, pokud i v létě u vody chcete mít krásné řasy zkrátka nutně být nalíčené, tak jedině s voděodolnou řasenkou! Možná právě to správnouo volbou pro vás může být Lash Love od Mary Kay. Tato řasenka obsahuje Panthenol-Pro Complex, vitamín E, vyživuje a chrání proti lámavosti. Cena je 390 Kč.

Užívejte léta a všech vůní, které vám přináší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane