2021/08/12

Udělej si to hezký

Jaký si to uděláš, takový to máš. Tahle věta platí od nepaměti. 

Jsem člověk, který vnímá maličkosti a má rád hezká zákoutí nejen venku, v přírodě, ale i doma. No, upřímně, v mini bytě těch koutků moc není a o to je to někdy těžší přijít z práce a najít si "svoje" místo, kde vám bude prostě hezky. Kde máte svůj talisman, kytku nebo něco, co vám vykouzlí úsměv na tváři.

Osobně jsem dělala takovou čistku a zbavila se "lapačů" prachu a snažila se minimalizovat, ale stále mě čeká kus práce. Interiér se snažím oživit zarámovanými plakáty z Poster Store, které pro mě znamenají více než jen papír a baví mě se na ně dívat a vnímat je.

A moje koutky?

Věřte nebo ne, mám ráda sezení na zemi. Uvelebit se na polštáři a číst si knížku nebo listovat časopisem. Můj pidi koutek s kytkou a plakátem monstery, která mě naprosto uchvátila je často využíván i Bibim.

Pracovní koutek, který je tím největším koutkem mého bytu, jelikož jsem řadu let pracovala z domova, stal se pracovní stůl nejvytíženějším prostorem a zároveň i zónou, kde dokáži být kreativní, prosedět tu hodiny, upravovat fotky a hlavně psát. Občas tu je nepořádek, papírky, tužky...

V poslední době jsem se tu "drtila" a vypisovala poznámky k affiliatu, který se neustále točí kolem mě a já se v něm nedokázala zorientovat. Kdo z vás je na tom stejně, sáhněte po knize od Dognetu, Hanky Čejkové. Možná zjistíte, že váš web potřebuje totální změnu. Knížka vás provede krok za krokem online marketingem a řadou dalších věcí. Je vhodná pro začátečníky. Ujasníte si tu klíčová slova, SEO, to zda chcete mít logo, jaký nadpis je ideální, prostě udělejte váš internetový prostor hezký a výdělečný. Nebojte se toho.

Je moc fajn, když si vás někdo "vygooglí" a nebo když pochopíte Goodle Analytics. Nechci říct, že se po přečtení stanete marketingovým guru, ale rozhodně bude mít základ, s kterým budete moci pracovat a pustíte se do dalšího plánování bez toho, aniž byste platili drahým agenturám (v případě, že podnikáte).

Tohle čtení vás pohltí, je to totiž jasně a srozumitelně psaný návod. 

Co mě osobně nadchlo je, že v úvodu knihy jsem našla kód na dognet.academy a to je za knihu za cenu 10 éček pecka!V academii jsou příklady a kdo z vás už je online, může přejít rovnou do praxe! Snili jste o tom, že nafotíte vaše produkty a budete s nimi chtít proniknout v onlinu dál? Chcet být vidět a získat nějaké ty kačky? Vytuňte web díky knize "Tvorba vydělávajícího webu krok za krokem"

Kávička a já.  Kdo mě zná, tak to ví, jsem kávoholik! Je tedy jasné, že třetím místem, kam chodím snad nejvíce je kuchyň a koutek s kávovarem. Espresso, Macchiato, Latte nebo Cappucino?


použité produkty: rámečky a plakáty z Poster Store, blok a vizitkář z ELLE, kapsle Nespresso, dóza z Pepco

Mám pro vás DÁREK!!! Z Poster Store mi pro vás dali kód na slevu , která platí v termínu 17. - 23.8.

Je to sleva 50 % na všechny plakáty (neplatí pro kategorii Kolekce umělců).Nelze kombinovat s jinou slevou. Zadejte kód MOMENT50
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane