2021/12/28

Kosmetické úlovky- prosinec 2021

 
A je konec! Konec kosmetických úlovků za rok 2021, který za mě utekl hodně rychle. Poslední nálož je tu a já se těším na další rok, plný krásných momentů, testování i kosmetiky.
 
 

Balzám na rty Merry. 100% přírodní! Obsahuje kokosový olej, bambucké máslo a marulový olej. Cena 99 Kč. V DM mají různé motivy. Tento balzám řadím k jedním z nej, které jsem měla. Balení je sice malinké,ale rozkošné a funkční. Na hory ideální!

Další limitka od Balea je Magic Winter. Za mě obyčejný balzám s barevným nádechem, který je vhodný na každodenní použití. Cena kolem 50 Kč. Pokud však máte hodně suché rty, doporučuji balzám Merry, promastí více!


V DMku zůstaneme. Jejich limitky mě dost baví. Během prosince jsem zakoupila sprchový gel Soft Cookie, který voní po čokoládě a sušenkách. pH pro pokožku neutrální a je vhodný i pro tu citlivou. Cena 19,90 Kč za takovou úžasnou nálož sladkostí.

Sephora krém na ruce. Nádherná vůně mandlí! Obsah krému je 30 ml, super do kabelky. Ovšem za 130 Kč jsem měla v tubě asi tak půlku, což mě zklamalo, asi špatně naplněno....Každopádně za vůni a  za to, jak se krásně vstřebává do rukou, dávám palec nahoru!

Dámská vůně S.Oliver. Jednoduchá toaletka, která zanechává dojem. Perfektní pro ty, co milují kontrasty klasického černého a bílého vzhledu. Stála kolem 500 Kč/ 30 ml a kupovala jsem ji přímo v S.Oliver prodejně. Květinová vůně se základem cedru a pižma. Je dobrá!

Vánoční tekuté mýdlo v podobě Sladké ostružiny a doslova magického balení vždy rozzáří mou koupelnu. Yves Rocher zkrátka umí! Obsahuje minimálně 96 % složek přírodního původu a nádherně voní. S ním u mě začínájí Vánoce v koupelně. Mýdlo důkladně čistí pokožku rukou a zanechává je jemné na dotek.190 ml stojí kolem 119 Kč. PS: Na e-hopu už jsou slevy.


Díky moc za čtenost, jste nej a já se na vás všechyn těším v roce 2022 a také na instáči. Šťastný Nový rok!

1 komentář:

  1. Tomu sprchovému gelu od Balea jsem též neodolala, voní nádherně 🥰🤗.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane