2022/02/27

Kosmetické úlovky- únor 2022

 ....doba covidová, všichni jsme myleli, že nebude nic horšího a nyní, Ukrajina. Bezmoc, slzy a smutek. Všichni určitým způsobem vyjadřujeme soucit a snažíme se pomoci. 

Tentokráte se mi tento post nepíše moc lehce, když vím, že mám v ruce třeba jen "obyčejný" sprcháč a někdo bojuje o život. Pojďme si více vážit hezkých chvil a nyní se na chvilku přesunout do "voňavého" světa a myslet pozitivně.

Weleda se řadí k těm milým kosmetickým značkám, které mají kvalitní portfolio produktů a myslí na přírodu. Po delší době jsem sáhla po jejich tělovém mléku, tentokráte "zelené" lahvičce Skin Food Body Lotion. Dostatečná hustota produktu, nádherná jemná vůně, ale co víc, naprosto vyživující a regenerační. Po pár dnech jsem cítila, že moje pokožka se konečně dostává do normálu a je na dotek  příjemná a hebká. Mazala jsem ráno a večer! Cena za 200 ml je od 300 Kč (jukněte na net na srovnání cen). Za mě rozhodně musíte zkusit!

Dalším kouskem, který u mě má "zelenou" je intenzivní vyživující kůra na vlasy od Nature Box. Všichni víme, že i tato značka umí! Oranžová varianta je regenerační s arganovým olejem a co kvituji a děkuji za to, že stačí nanést opravdu jen na pár vteřin a opláchnout. Balení 60 ml je určeno až na 3 použití, samozřejmě dle délky a hustoty vlasů. Cena je kolem 129 Kč. Věřte, že vaše vlasy si budou užívat a budou vypadat lépe!

Když už jsme u těch hezkých produktů, co takhle čokoládka? Ameté sprchový gel s čokoládou. Na chladné dny, doslova ideál. Neslibuje nic- žádnou hydrataci, speciální účinek, ale jen dobrý pocit a takový jsem z něj i měla. Zkrátka obyčejný sprchový gel do třiceti korun. Hezky voní a má krémovou konzistenci. Prostě normálka.

 

Naopak peeling od značky Balea, u které jsem čekala, že budu nadšená, spokojená, je za mě propadák. Umělá ananasová vůně a drobounké peelingové solné krystalky, které jsou tak jemné, že o peelingu snad nemůže být ani řeč. Jeden z mála výrobků, který jsem od této značky nedopotřebovala...Peeling jsem dostala v sadě s houbičkou na mytí, k vánocům od kamarádky. Cena vím,  že se pohybovala kolem 100 Kč. Za mě ne! Možná máte jinou zkušenost.

Už v minulém měsíci jsem vám představila Serendipity od Rituals. Jde o limitku s unisexovou vůní.Ukrývý v sobě desetopuletních olejů, které zanechávají pokožku nezapomenutelně jemnou, hydratovanou a rozjasněnou. Tato mimořádná vůně je otevírána zelenými tóny, je obohacena jemnými květinami a zakončena dlouhotrvajícím dřevitým akordem. Mě ta vůně nadchla a vím, že chci vyzkoušet produkty, které v sadě nebyly. Mýdlo na ruce má super konzistenci. Recenze na něj se liší, některým vysušuje ruce, jiným ne. Já patřím mezi ty spokojené. No a ta úchvatní modrá barva...wow
 
 
 
Doufám, že jste alespoň na chvíli vypli od všech negativních věcí.

#Janesmoments #kosmetika #recenzekosmetika

2 komentáře:

  1. Anonymní8/05/2022

    Musím říct, že bohužel ale asi těmi dlouhými roky používání kosmetiky plně silikonu a bůh ví čeho ještě , mi začaly strašně padat vlasy a udělalo se mi několik lysinek. Přemýšlím o jejich zakrytí takhle .Ale v první řadě bych potřebovala vyřešit tu příčinu. Zatím zkusím vyzkoušet vyživující kůra na vlasy od Nature Box. Hezký den .

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní8/05/2022

    Ahoj, zajímavý článek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane