2022/04/30

Kosmetické úlovky- duben 2022

Duben je sice aprílový měsíc plný překvapení, co se počasí týká, ale kosmetika, alespoň za mě, byla tento měsíc v pohodě, žádné vtipné překvápko se nekonalo, ba naopak jen to milé!

Kdo z nás by nepotřeboval po zimě dodat dávku vitamínu C? Balea kapsle, které jsem nedávno objevila v DM drogerii si mě získaly na plné čáře a věřím, že potěší i vás! Cena 29,90 Kč za 7 denní kůru. Jedna kapslička postačí na obličej i krk a má lehce olejovou texturu, která je moc příjemná. Osobně jsem bledule a po chladných měsících, jedu už třetí týden tento zázrak a cítím se skvěle. Moje pleť je krásně sametová, příjemná a pomerančově voňavá. Toto je objev měsíce!!! PS: Kdo z vás potřebuje kapsle proti vráskám, tak také mají!

Zesvětlovač pigmentových a tmavých skvrn s vitaminem C zakoupíte rovněž v DM. Cena 129 Kč a já čekám, zda opravdu funguje. Používám jej zatím asi týden. Doporučení na zlepšení je používat jej 4-8týdnů, 2x denně! Je vegan friendly, obsahuje panthenol i vitamín E. Vhodný je na všechny druhy pletí.

Značka Rituals umí kouzlit nejen kvalitou produktů, ale hlavně vůněmi. Řada of Tsuru je jedna z těch výraznějších, orientálních. Je inspirovaná Japonskem, má vnést do života radost a pokožce hydrataci. Tělový krém je vhodný pro všechny typy pletí a voní po borovice. Cena 220 ml cca 354 Kč. Za mě byl skvělý hlavně v chaldějších věčerech po koupeli!

Šťavnaté tváře díky gelovým tvářenkám od Mary Kay! Hodně mě překvapily a jsou super! Odstín Dewy Peach má broskvový nádech a tvář vypadá přirozeně rozzářeně! Díky gelové konzistenci přidáváte množství podle toho jakou chcete intenzitu. Jelikož jde o limitku, tak si pospěšte a ulovte některý ze 4 odstínů. Cena je 490 Kč.

Ráda zkouším pleťové vody a co nyní na jaro než něco s vůní květin? Sáhla jsem tedy po Nivee, hydratační pleťové vodě která slibuje hydrataci po dobu 24 hodin. To zda pleť opravdu hydratuje právě voda, úplně nepoznám, neboť se hydratuji i krémem a dalšími produkty. Každopádně na mé pleti nezanechává makeup a nečistoty a příjemně voní. Koupíte v sítích drogeriích kolem 89 Kč.

Posledním produkt sice není úplně kosmetický, ale já jej používám právě když jdu do sprchy, nebo když se odličuji a potřebuji stáhnout vlasy. No a samozřejmě i přes den a občas mám tuto cute gumičku od Glowly na stole a pohrávám si s ní při práci. Dostala jsem ji jako dárek k nákupu od mého milovaného obchodu Toscana, ale už tehdy jsem po ní pokoukávala. 

Věděli jste, že Glowly je česká značka? Maminka s dcerou se pustily do šití gumiček a ne jen tak ledajakých. Cením si firem, lidí, když se do něčeho dají s láskou a jsou originální a to Glowly girls jsou! Podívejte se na jejich příběh a vyzkoušejte gumičku (scrunchies) , čelenku nebo rovnou dárkovou sadu. Já až nedávno zjistila, že i vzory na látky si tvoří samy! Klobouk dolů. A už normálně přemýšlím, že bych potřebovala ušít nějaké kombo i pro Bibiho. Jo a dodávám, že můžete vybírat opravdu z velkého množství vzorů i jednobarevných produktů, zvolitmini velikost nebo materiál-hedvábí, samet, satén. Je čas zazářit!


....no a to byl duben

1 komentář:

  1. Ja som si kúpila na zosvetľovanie pigmentových škvŕn krém od Nivea, ale nejaký extra účinok nevidím. Navyše mi nesadol úplne ani tou konzistenciou a rozhodne nestál 5 eur, ale nejakých 20 :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane