2022/06/30

Kosmetické úlovky- červen 2022

Hurá léto, hurá prázdniny!

Školní rok doslova utekl a čeká nás léto, dovolená a sluníčko. Než se rozprchnete k vodě, podívejte se, co by se vám mohlo hodit.

 

I když zrovna nejsou tropy, nepodceňujte sluneční ochranu. Astrid letos přišel s novinkou Sun Eco Care. Osobně jsem si oblíbila hydratační pleťový krém na opalování.  OF30 je super. Má jemnou vůni a na těle nezanechává mastný filtr. Je voděodolný a vhodný i pro vegany. Díky inovativní sluneční technologii má širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveným zářením. Nebojte se použít i pokud máte citlivou pokožku. Koupíte v drogeriích i dalších obchodních řetězcích, cena je cca 199 Kč.

Krémy na ruce a tělo u mě jedou nonstop. Podléhám limitkám z DM, jsou super do kabelky a baví mě jejich hravý obal. "You are turtley awesome" má nádech melounu a na léto je prostě super. Kupte si balení a jedno položte kolegyni na stůl, bude mít radost. Cena 29,90. Dá se používat i na tělo, nemá úplně tekutou konzistenci. 

 

Holky, pokud v létě nechcete nosit makeup, zkusila jsem BB krém od Baley. Musím říct, že mě velmi mile překvapil. Je lehounký, přesto vám dodá hnědý nádech, já zvolila světlejší odstín a skvěle padne na pleť. Má i lehounké krytí. Pokud nejdu na jednání, používám jej denně. Takovej ten pocit, že jsem nalíčená je fajn.  Navíc stačí opravdu malé množství a perfektně se aplikuje. Cena je doslova wow , 80 Kč. OF 15, obsahuje vitamín E a přírodní olej z broskví. Veganské složení bez mikroplastů!


 

Bez antiperspirantů si nedovedu představit den, hlavně ten parný. Tady úplně nemám oblíbence, vždy vyberu buď "čistou" vůni nebo nějakou lehounkou, jako třeba nyní Aloe Vera a prvně od značky Pro Formula (brand Tesca). Cena poměr výkon super! Osvěžující,účinný, s nádechem vůně aloe vera. Dodává pocit svěžesti a dá se srovnat se silnými značkami. Cena 34 Kč.

 

Léto je spojené i s cestováním a tak proč tahat velká balení, když můžeme využít mini lahviček, které obsahují koncentráty s našimi oblíbenými produkty. Za mě v top je to Yves Rocher, které mám dokonale vyzkoušené a balení třeba sprchového gelu vydrží v průměru na 34 dávek. Malá kapka, velký zázrak. Skoro sto procent přírodního původu, pH neutrální, bez konzervantů a vůně manga! Stejně tak je super šampon na vlasy, který je vhodný pro všechny typy, takže se o něj na dovče můžete podělit. Ceny jsou kolem 119 Kč.

Co na nožky než sada Mary Kay. Sada obsahuje peeling na nohy, masku na nohy a pemzu.Díky osvěžující vůni citrusů a čaje vás obklopí klid jako při relaxaci v salonu. Užijte si relax. Prodává se do vyprodání, cena 1090 Kč.

Pro ty, kteří odjíždějí na dovču, užijt si léto!


#JanesMoments

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane