2022/09/10

Jste tým rovných nebo vlnitých vlasů?

Vlasy. Věčné to dilema nás žen.

Blond, černé, zrzavé nebo hnědé? Vždy toužíme po těch které nemáme. A co teprve když má někdo lokny, nádherné vlny a vy zrovna máte vlasy rovné? 


Mám to stejně jako většina z vás. Toužím mít něco co nemám.
Vlasy se mi vlní a já vždy chtěla mít ty rovné, které když ráno učešu, budou pevné jako hřebíky a nezkroutí se mi z každou kapkou deště. Samozřejmě je nemám. 

Vlasy jsem sice dlouhé měla, husté, ale rovné rozhodně ne. Abych si tuto touhu splnila, musela jsem je žehlit! Při sebemenším deštíku jsem se ovšem stávala vlnitým pudlem...

Nyní jsem vlásky zkrátila, hustota zůstala, ale krepatění a vlnění za každého deštivého počasí, zkrátka nezměníš. 

Každopádně nově jsem žehličku vyměnila za žehlící kartáč značky Philips (model BHH880/00). Protože co si budeme povídat, když to jde, rovnám! Je to jiné? Lepší? V čem vidím rozdíly?


V první řadě, neztrácím čas česáním. U klasické žehličky jsem předem vlasy česala a poté žehlila po pramíncích. Navíc vlasy byly v žehličce zahřívány z obou stran. U hřebenu rovnou žehlím a češu najednou. Vlas je zahřívám pouze "z vrchu".
Osobně se mi s hřebenem lépe manipuluje a nevzniká tu žádný nežádoucí nerovný pramen, neboť česací plocha je dostatečně velká, dokonce má tři délky štětin a nádherně vlasy narovná.


Ovládání je jednoduché, jedno tlačítko a dvě teploty. Pravda, u moderních žehliček lze teplotu zvolit a nastavit jak chcete. Zde je výběr omezen. Nicméně jsou tu jiné plusy- technologie Thermo Protect, která  chrání před přehřátím a keramický povrch s turmalínem pro lesklý účes


Kartáč je připraven k použití do 50 vteřin a po 60 minutách se vypne. Délka kabelu je 1,8 m, což je super. Pokud cestujete a chcete mít rovné vlasy každý den, není nic jednoduššího než jej přibalit do kufru. 
Po narovnání vlasů máte hezký pocit, vlasy nepůsobí uměle, ba naopak jsou příjemné na omak a pokud vás nezastihne slejvák, vydrží hezké celý den. 


Za mě tento kartáč prošel a užívám si s ním dny, kdy mám náladu na rovné vlasy, což je hodně často. Je i za skvělou cenu, objevila jsem ho na HOLIME.CZ. Podívejte se sami jak skvěle žehlí a třeba si ho také pořídíte.


No a když mám náladu na vlny, na takové ty jako od moře, je tu "obyčejný" stylingový sprej Sea Salt od Baley. 


Nejlepšího vzhledu dosáhnete, když jej nastříkáte do ručníkem vysušených vlasů a necháte přirozeně schnout. Kdo z vás potřebuje větší objem, použije fen. 
 

Sprej na vlasech nezanechává žádný povlak, neobsahuje silikony ani ethanol a vlasy vypadají jak kdybyste přijeli od moře. Cena v DMku je 45 Kč.


Jaký tým jste vy? Vlnité nebo rovné? Napište mi!


                                                                                      #JanesMoments #JaneTestuje 


1 komentář:

  1. Pamatuji dobu, kdy jsem si vlasy snad každý den žehlila. Naštěstí je to už celkem dlouho, co mě to omrzelo a jsem spokojená s vlnitými vlasy :) Ale neříkám, že už na žehličku v životě nesáhnu :) Žehlicí kartáč jsem měla taky, líbilo se mi na něm, že na rozdíl od žehličky vlasy nepřiplácl a zanechaly si objem :)
    RECENZE: FRANCOUZSKÁ PŘÍRODNÍ TUHÁ KOSMETIKA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane