2022/09/23

Mazlivá rána

Babí léto kde jsi?

Máte ten pocit, že místo léta, které astronomicky pomalu končí, nastala zima?  Chladno, mlha a šeď v ulicích. O víkendu se mi vůbec nechce jít ven.

Často si jen tak, když rychle vyvenčím Bibiho, sednu, zachumlám se do deky a doslova si užíváme mazlivá rána

Dát si horkou sprchu, pobíhat po bytě ve spodním prádle a pak být pod dekou. Vlastně tyto chladné, podzimní chvilky miluju. Mám čas na čtení knížky, mohu doporučit "Na Zemi jsme na okamžik nádherní" od Oceana Vuonga, která je i k těmto chvilkám příhodná. 

Kafíčko, knížka, zkrátka dopolední pohoda, kdy nemáte povinnosti.  Jak to máte vy?

Možná se dopoledne věnujete dětem a věřte, že takových kamarádek mám hodně, ale zkuste na chvilku vypnout, uvařit jim čaj nebo horkou čokoládu a zalezte do deky a povídejte si! Zjistěte jak se měli celý týden ve školce, škole, jaké jsou jejich sny a nebo naplánujte co podniknete za výlet. Mimochodem stále si můžete koupit ten super plakátek s tipy na výlety- psala jsem o něm ZDE

Pokud teprve miminko čekáte, vůbec nevadí. Proč si i tak neobléknout pohodlné prádlo, těhotenská podprsenka není žádné tabu a široký sortiment mají na Astratexu. Schulte se do klubíčka a pohlaďte si bříško a i tomuto tvorečku můžete sdělit, jak se na něj těšíte.


Jsou to malé chvilky, které pro některé z nás znamenají hodně a nezapomínají se. Zlepší vám náladu a den je veselejší. 

Hledejme to pozitivní!

Krásný den.

na fotce je černé prádlo PariPari z Astratexu, hrnek a tác Nespresso a nová káva Pumpkin, polštářky Primark, svíčka z Jysku


#Janesmoments #HolkaScivavou #Spoluprace #Blogerka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane