2022/09/30

Kosmetické úlovky- září 22

Haló haló podzime. Vítej!

Čas padajícího listí je tu a s ním i zářijová kosmetika.

Ziaja a její vyhlazující tělové mléko s ceramidy a bambuckým máslem. Moje aktuální večerní rutina. Lehounká textura mléka s elegantní vůni a rychlým vstřebáním. Mléko obsahuje 90% složek přírodního původu, zlepšuje ochrannou funkci pokožky, zabraňuje dehydrataci. Je za super cenu 129 Kč/400 ml a s pumpičkou, což já vždy kvituji.V portfoliu má tato značka samé skvělé věci za hodně milé ceny.

Poprvé jsem si pořídila produkt na odličování od Neutrogeny, Refreshingly Clear facial wash. Rovnou ten s nejúžasnější vůní a to růžového grapefruitu. Po létě se mi zhoršila pleť a na tváři se objevilo pár nezvaných hostů. Usoudila jsem, že potřebuji něco na pleť se sklony k akné. Gelík nádherně odstraní make-up, nečistoty a pleť není vysušená, ba naopak,  doslova "šťavnatá" a ani ne po týdnu používání v pohodě.  Produkt neobsahuje alkohol, ani oleje, ale vitamín C a výtažek z grapefruitu. Koupíte jej v lékarně, v drogericích i online. Cena 200 ml/  130 Kč v akci. 

V záři se u mě objevila i Eurona, kterou většina z Vás zná díky produktům na úklid. Mají i zajímavou kosmetiku. Já začala zlehka a to tekutým mýdlem. Nadchlo mě krémovou konzistencí. Stačí nanést opravdu jen malinko a mýdlo hezky pění a na rukou je moc příjemné. Nevysušuje, obsahuje aloe vera a tata varianta voní po fialkách. Navíc kdo chce slevu 20% stačí v objednávce zadat  ID 420-3216816875 (www.eurona.cz). Vyzkoušejte!

Suchý šampon a já? Kdo ví, tak je nemám ráda. A víte proč? Protože většina z nich, no 99,9 % mi na vlasech zanechávaly bílý "prach" a já vypadala jako šedivá babička. Od té doby jsem si žádný nekoupila. Na jedné akci jem měla možnost vyzkoušet novinku od Welly a hle, s tou jsme si sedly. Žádné šedé ani bílé vlasy. Nádherná vůně lesního ovoce a super efekt. Navíc tento sucháč seženete skoro všude a za cenu kolem 120 Kč. Hodně mě baví!!!

S přicházejícím podzimem začínám používat i hutnější krémy. Proč si po ránu nedat Morning Cappuccino s extraktem z kombuchy? Značka Fluff je umí moc hezky "uvařit". Zašedlá a unavená pleť opět ožije. Textura je hutnější, ale velice příjemná a voňavá. Vyzkoušejte, koupíte v sítích drogerie Rossmann. Cena je kolem stovky


Stejtě tak v Rossmannu koupíte značku Isana. V akci byly sprchové gely za 15 Kč. Vzala jsem si svůj oblíbený Milk & Honey, krémový s kombinací vůně mléka a medu, vhodný pro suchou pokožku. Večer vás doslova zahřeje.


Co vás zaujalo?

#JanesMoments 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane