2022/10/31

Kosmetické úlovky- říjen 22

 Pojďme se tentokráte více zaměřit na pleť!

Mary Kay minulý týden na tiskové konferenci představila doslova bombu! Díky novým produktům můžete pozvednout svou péči o pleť na maximum. Jde o nová inovativní superséra z dermokosmetické řady Clinical Solutions

Proč superséra? Mějte na paměti, že nenahrazují klasická séra, ale jsou doplňkem pro vaši pleť. Obsahují vysoce účinné látky a vědecky ověřené ingredience a pouhá kapka dodá pleti potřebné živiny.

Superséra jsou 2. Jedno vám dodá potřebnou hydrataci, tudíž pokud vás trápí dehydratace, je vhodné pro vás. Kyselina hyaluronová, ceramid a výtažek ze sporýše lékařského. To  druhé, které jsem doslova po tiskovce nasadila na svou pleť já, bojuje a redukuje jemné linky a vrásky pomocí vitamínu C a resveratrolu. 

Použití i u bou je snadné, aplikujte na očištěnou pleť  pomocí kapátka. Poté pokračujte se svou běžnou péčí- tj. krémem atd. Cena sér je za mě skvělá a to 890 Kč. Více infa u poradkyn MK.

Trápí vás pigmentové skvrny? Někoho celoročně, někoho hlavně v létě. Mě ta jedna speciální trápí převážně v letním období, přesto péči o obličej nepodceňuji. Nedávno jsem tetovala řadu od Eucerin Anti-Pigment a přestože úplně není to mé období pigmentové skvrny vidím zlepšení. 

Přiznávám, nasadila jsem kompletní řadu, tj. sérum, denní a noční krém. Obličej na změnu reagoval do dvou dnů pár pupínky, ale pak si vše sedlo a s touto péčí jedu dál. 

Bohužel skvrny, které se na naší pleti vyskytují tak jsou způsobeny slunečním zářením, hormonálními vlivy, ale i věkem. Pokud již skvrny máte, nezoufejte, poj´dme je zesvětlit a zabránit opakovanému výskytu. Věřím, že pokud budete používat celou řadu poctivě, rozhodně uvidíte výsledky.

Základem řady je za mě Anti-Pigment sérum s duálním účinkem. Má 2 aktivní ingredience -kyselinu hyaluronovou a thiamidol. Důkladně jej vmasirujte do vyčištěné pleti před použitím další péče. 

Denní hydratační krém vás ochrání před UVA a UVB filtrům, SPF má 30. No a noční krém podporuje regeneraci pleti a obnovu buněk během spánku. Více o celé řadě najdete na Eucerin.

Všechny krémy mají pumpičkové balení, příjemně se nanáší a vstřebávají do pleti! Produkty koupíte v lékarnách. Cena: sérum cca 869 Kč, denní i noční krém pak okolo 939 Kč. 

Isana sprchový gel v roztomilém balení s ledním méďou, tak to je limitka z Rossmannu. Jemně nasládlá vůně, nicméně za mě s takovým trošku pánským nádechem a přiznám se, nijak moc mi nevoní, čekala jsem už i podle obrázku, že mě zkrátka více "zahalí" do teplých tónů.  Jsou zkrátka sprcháče, na které se těšíte, ale tento mě kromě obalu nijak neoslovil. Cena supr trupr 24, 90 Kč.

Krém na ruce v limitovaném balení značky Balea, tj. privátky DMka. Make a Wish s obsahem bohatého složení zanechává pokožku hladkou a vláčnou. S kouzelnou vůní vám dopřeje každodenní péči a dlouhotrvající skvělou vůni. Receptura neobsahuje mikroplasty, ani rozpustné plně syntetické polymery. Cena 29,90 Kč. 

Tekutá rtěnka značky Gabriella Salvete ve spolupráci s Petrou Lovely Hair. Těšila jsem se na ni moc. Ovšem odstín, který jsem chtěla byl vyprodán a tak jsem zvolla takový, který bych si asi normálně nekoupila. Barva fajn, aplikátor super, ale výdrž teda na nic. Pardon, ale 8 hodin mi opravdu rtěnka nevydržela, jedině, že bych nejedla a nepila. Tudíž za mě never more. Cena 149 Kč. 


Sezóna balzámů na rty je tu. Máme je všude po kabelkách, kapsách a stále je hledáme. Já si pořídila další do sbírky, tentokráte od Kneipp. Kromě jeho dokonalého designu, tvaru, který dokonale padne do ruky a růžovému víčku ( rozuměj, že růžová je má nejka) ani nemluvím. Úžasná péče s doslova 100% přírodními ingrediencemi, mandlovým olejem a kandelilovým voskem. Vše bez konzervantů, parafínů, silikon; a minerálních olejů. Po nanesení jsou rty doslova dokonale opečovány. Cena je 159 Kč a Kneipp seženete i v drogerkách.



PS: nezapomeňte, že už se pomalu blíží Vánoce, Superséra jsou za mě super dárek a pro kámošku třeba krém na ruce.

#Janesmoments #kosmetika #beautyblog

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane