2022/11/20

Projít se podzimem do zimy

Jestli nějaké roční období miluju, je to právě podzim a nejvíc listopad!

Možná je to dáno tím, že jsem dítě času, kdy očekáváme příjezd Martina na bílém koni a nebo tou pestrostí počasí. Sluníčko, déšť, padající listí a první sněhové vločky. A já to miluju! Tu nepředvídatelnost! 

Listopad, je i obdobím před svátky klidu, před časem, kdy na nás dýchá ta krásná, voňavá atmosféra. Kdy si jsou lidé blízcí. Než to nastane, užijme si tento chladný podzimní okamžik.

Nedávno jsem si oblékla vestičku, která je lemovaná populárním "teddym". Úplně jsem na tento styl vest nebyla, ale poslední dobou si ráda užívám pohodlných a hřejivých outfitů na ven. Ráda mám kousky, které se dají kombinovat. Dokážu si představit, že když v zimě obléknu hodně huňatý svetr, mohu přes něj tuto vestu dát, nebo i přes kabát. Zkrátka vrstvit!


Jste milovníci vest? Nebo snad vrstvení?

Projít se uličkami měst, s batůžkem, zkrátka jen tak na pohodu....to stojí za to! A když náhodou spadne nějaká ta kapka deště, kšiltovka to jistí! Těším se jaká místa ještě objevím. 


Mimochodem co mě na tomto outfitu bavilo je i pásek s kapsičkou. Když totiž vyjdu ven jen s Bibim (mým čivavákem) mohu tam dát i pár pamlsků i drobných na kávu.



Jakými uličkami se chcete projít vy?  Já bych ráda vyrazila směr Praha, ale i mé oblíbené Drážďany.

            Vesta: Sisterstore// kalhoty, svetr a boty: Reserved /  kšiltovkak: Primark // batoh :Michael Kors
videjko najdeš ZDE




#Janesmoments #ootd #modniinspirace #outfit #moda



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane