2022/11/30

Kosmetické úlovky- listopad 22

Sbohem listopade a hurá pomalu a jistě do vánočního měsíce.  

Pojďte se inspirovat a třeba už vybrat vánoční dárečky.


Tekutá mýdla od Eurony jsem si oblíbila a řeknu vám, fakt mě moc baví! Jsou to totiž ta nejkrémovejší mýdla, která jsem kdy měla. Stačí nanést opravdu maličko, takže díky tomu vydrží i déle. Vůně Ice wild je svěží, energetická sportovní vůně pro ty, kteří rádi vítězí! Cena 149 Kč ( s ID 420-3216816875 máte slevu 20% na první objednávku, tak to využijte!!!


Pokud jste ulovili poslední číslo časopisu Marianne, byl zde přibalen dárek v podobě ochranného balzámu od Catrice. Hloubkově hydratuje, intenzivně vyživuje a na rtech je moc příjemný. To chceš!


Yves Rocher a jejich vánoční limitka. Každý rok se na ni těším. Ta cute balení a vůně! Modrá- mandlové pohlazení! Koncentrovaný sprchový gel v malém balení, který je super na cesty nebo do fitka.  Cena 129 Kč. A naprosto božský gelový peeling Šťavnatá brusinka, který je šetrně odstraňuje odumřelé buňky z vaší pokožky a zanechává ji tak hladkou, báječně provoněnou a připravenou na nanesení vaší oblíbené péče o tělo. Cena 259 Kč.


Když už dopřát vlasům luxusní péči, tak jedině s KérastaseSuchý olej dodá vlasům hebkost, jemnost a lesk. Je vhodný pro všechny typy vlasů a dodá jim řirozený vzhled. Nádherně voní! Koupíte ve vybraných kadeřnictvích nebo online


Dámská pěna na holení, limitka z Balea s vůní jiřin a červeného ovoce. Super cena 24,90 a je vhodná i pro citlivou pokožku. Co dodat, hezká vůně na zimu! Koupite v DM


U super levné a skvělé kosmetiky zůstávám i v podobě masky na obličej. Pokud totiž budete v Primarku, mrkněte na značku PS...Má skvělé produkty. Mám vyzkoušeny různé masky a vždy jsem maximálně spokojena. Vždy je seženete do 30 Kč.

Co jste si vybrali?


#Janesmoments #kosmetika


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane