2017/07/18

NEW IN- Cosmetics July 2017


Ahoj,

do konce měsíce ještě zbývá pár dní, ale v červenci je u mě v kosmetice tak trochu "okurková" sezóna. Hlavně z toho důvodu, že jsem na dovolené, což znamená, že nemám žádné schůzky a no makeup je u vody jasná věc. Na večer mi stačí řasenka a rtěnka a nějaká ta vůně. Jinak to tu neřeším.  
Mažu se opalovacím krémem a pak i tělovým mlékem po opalování.

Do cestovní kosmetické taštičky jsem sbalila opravdu jen pár drobností. Nastal tedy ideální čas otestovat produkty, které jsem dostala a které se díky relativně malému balení, dokonale hodily na cestu. Možná jste zaregistrovali, že se na trhu objevila značka Human+Kind, která je exkluzivně k dostání v parfumériích Marionnaund.


Human+Kind je mladá , dá se říci nová značka, která se "zrodila" v roce 2011 v Irsku. V současné době nabízí kolem třiceti produktů ( já mám jen tři, takže mám ještě co dohánět).
Filozofíí Human+Kind je učinit svět lepší. Vyrábí ekologické produkty, přírodní, netestované na zvířatech, bez parabenů a umělých barviv

Pro značku je typický i originální design krabiček. Máte pocit, že si kupujete něco přírodního  a vyjímečného! Už jen samotné balení dokáže potěšit a i jeden jediný výrobek může být hezkým dárečkem.

Moje trio?



Prvním produktem, který ocení všichni členové vaší domáctnosti je Family Remedy Cream. V podstatě léčivý krém! Zkoušela jsem jej na otok ruky ( dokázal ho zmírnit), ale hodil se mi i na menší odřeninky, které jsem měla na nohou od letních páskových sandálků. Je vhodný i na záděry, akné a menší popáleninky. Dokonce jej můžete použít i když vás kousne komár.
Díky tomu, že obsahuje tea tree, má hojivé účinky.  Mě sice pomohl, ale asi už o mě víte, že osobně vůni tea tree moc nemusím. Každopádně oceňuji účinek! Vybrat si můžete ze dvou velikostí, 40 ml či 70 ml. Menší balení stojí 499 Kč, ano, cena je vyšší, ale tím, že jde o "hojivý krém", který je na všechno možné, investice se vyplatí!




Druhým, za mě top výrobkem je souflé. Jemné, našlehané tělové "máslíčko", které mě dostalo svým mini balením  a vůní. Obsahuje olej meruňky a když přijdu od moře a dám si sprchu a natřu se souflém, úžasně zhydratuje a provoní celé tělo!



Posledním společníkem, který se mi u moře hodí, je odličovač Wash-OffFacial Cleanser. Skvěle mi po celodenním pobytu u moře osvěží obličej, ale hlavně odstraní odumřelé buňky. Začala jsem jej používat ještě před odjezdem a tak vím, že mě dokáže zbavit i make-upu. Navíc v balení je malinký ručníček, takže nemusíte "tahat" odličovací tampónky. Použití je jednoduché, stačí navlhčit obličej teplou vodou, nanést krém a pomalu vlhkým ručníkem jemně umýt obličej. Ručník pak stačí přeprat pod tekoucí vodou. Pohoda na cesty!  Odličovač působí protizánětlivě, najdete v něm olej z měsíčku lékařského, kakaové máslo a další. Je příjemný! Cena 299 Kč za 40 ml. Je  ve dvou  velikostech (40 a 100 ml).




Už jste tuto značku vyzkoušeli nebo zahlédli?


3 komentáře:

  1. Pěkný článek, o značce slyším poprvé, ale velmi me zaujala. Především obaly a celkové provedeni. Rada používám kremové odlicovace, takže ten me zaujal nejvíce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O značce není moc slyšet. Prodává ji zatím jen Marionnaund. Je sice dražší, ale občas si člověk má něco dopřát. A to suflé je prostě boží.

      Vymazat
  2. Anonymní8/11/2017

    Mela jsem balzam na rty, jsme veganka a tahle kosmetika je top, jen ta cena....achih

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane