2019/11/17

Ráno v psím pelíšku


Víte jak trávím volná víkendová rána? S Bibim v pelíšku! Baví mě si sednout na zem, vzít si kafe, snídani, časáky,  plánovat a zapisovat si do diáře a přitom mít toho svého čivaváka u sebe. 
I z toho důvodu máme mega pelíšek značky Cerino, do kterého by se vešlo minimálně deset čivav!  Večer se v něm i dobře sedí a můžeme společně koukat na telku. A Bibi se může jít kdykoliv napít, což třeba třeba z gauče, který je vyšší nemůže, protože neseskočí.


Ze snídaní "na zemi" se stal náš víkendový rituál. Bibi je zvědavý, chce každou chvíli trávit se mnou a  já si během hlazení jeho kožíšku vychutnávám kafe. On dohlíží na všechny nápady a dostává se do role ředitele. Co kdybych náhodou napsala něco špatně.



V mezičase ho samozřejmě pomazlím. Válendo v pelíšku si totiž doslova užívá na maximum. Vnitřní polštář je vytvarován pro nejpohodlnější a zdravé ležení. Potah je odolní proti poničení, je vyroben ze zdravotně nezávadných materiálů, splňující normy OEKO-Tex Standart 100. A pozor, jde o českou výrobu! Kdo z vás má doma maxi mazlíka (rozumněj velkého psa čau čau, labradora, ovčáka atd.) tak se nemusí bát, tenhle pelech je pro ně jako dělaný! 

Výplň pelechu tvoří kvalitní drcený PUR (80%) a PES (20%). Směs je ručně plněna do sypků, které mají minimální tloušťku 15cm. Tím je zaručeno, že pes svou váhou pelech nezmáčkne a neleží na zemi, jako to bývá u běžně dostupných pelechů. Zároveň pelech udržuje tělesnou teplotu psa, a proto je vhodný i v zimním období do venkovního prostředí. Díky tloušťce pelechu je zabráněno otlakům kloubů a prochladnutí pejska. Potahy pelechů jsou ušity z pevných látek, které se snadno sundávají díky pevnému zipu a lze je čistit tepovačem nebo je lze prát v pračce. Praní potahů je na 30°C, nesmí do sušičky! Zapoměnte, že tedy budete rvát do pračky celý pelíšek, který se pak vytáhne zdeformovaný, to se v minulosti stalo každému z nás, když tyto vychytávky nebyly. Toto všem pejskařům ulehčí práci.


Ehmmmm, když nás všechna práce unaví, usneme společně. A díky pevným okrajům je prostě Cerino "křeslo" pohodlné.  Vnitřní polštář se dá také vyndat, takže může sloužit jako další samostatný pelech když třeba cestujete a nechcete brát celou "výbavu".

 

Česká značka Cerino ( rozhodně koukněte na web) je plná překvapení. Stačí se domluvit a pelíšek vám ušijí dle vašich barevných představ. Mají sice nafoceno co prodávají, ale je to o domluvě!

Líbí se vám pelech á la křeslo jako má Bibi nebo chcete raději ovál, matraci či něco jiného? 


Dalším důvodem, proč se u nás velký pelíšek neztratí je ten, že Bibi má hodně hraček, s kterými rád spí. Nyní je má všechny u sebe!


V jakém pelíšku spí váš hafan? Mysleli jste při výběru na jeho zdraví a pohodlí? Vy si přece také nevybíráte jen tak ledajakou postel! Vsaďte na českou kvalitu! Váš miláček si to zaslouží.

Rána a večery stojí za to.

další použíté produkty: plyšák čivava Carpisa, hračky Bibiho z Pepca, PetCentra atd., káva a hrníček Lór, jogurt Protein z Bohušovické lékárny, svíčka z Bezvavlasy, časopis Marianne, diář ADK (připomínám slevu s kódem janes10 na webu), kožešinka z Jysku

#piarko

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane