2020/02/15

Ve jménu růže od Manufaktury


Růže jsou bezpochyby obdivovanou květinou, mají v sobě eleganci, ale dokáží i ublížit. Jejich krása je pomíjivá neboť rychle uvadají, ale když kvetou, září a nádherně voní!

V dnešní době růže symbolizuje lásku! Najdete v ní totiž VŠE! Rozkvět, tak jako když se růže rodí z poupěte a bolest v podobě trnu. I naše pleť je takové poupě, které se dokáže otevřít...

Manufaktura ví, že růže je známkou určité noblesy a ženskosti. Omlazující a liftingový pleťový olej s cenným růžovým olejem a koenzymem Q10 v sobě ukrývá rafinovanost a mládí.


Jedna kapka růžového oleje nám sice úplně mládí a věk osmnáct let nevrátí, ale pravidelným používáním docílíme rozhodně zjemnění vrásek a vypnutí pleti.

 
Kdy a jak aplikovat?
Záleží na vás. Důležité je, aby pleť byla vyčištěna, to znamená, rozhodně olejíček nenanášejte na vrstvu makeupu. Je fajn si udělat takový ranní rituálek, hlavně během víkendu, kdy nemusíte spěchat.
Já ráno vstanu, vezmu si pohodlnou  braletku své oblíbené růžové barvy  a hodím na sebe župan. Udělám si pohodové ráno s kafíčkem a mám čas se pověnovat pleti a hezky si udělat "lifting".
V pracovních dnech je to horší. Co vám budu povídat, olejíček nanesu narychlo a takové to vmasírování si moc neužiji. Mezitím lítám po bytě, snídám a teprve později nanáším dekorativku.


Co chci na aplikaci ocenit, je kapátko. Tato péče je tak pěkně pod kontrolou. V zimě mám celkově suchou pokožku a tudíž pokud mohu, dopřávám si kapky navíc během dne, většinou opět o víkendu, kdy jedu no makeup. Složení oleje dokáže chránit před dehydratací mrazem či větrem. 

Počet kapek? Dávkování závisí na typu pleti. Normální pleť 3 - 4 kapky na pleť a krk (případně dekolt), u suché zvolte více.

 

 

Od kolika let je vhodné omlazujíci olejíček používat? 
Nemusí vám nutně být 30 plus. Zkuste jej jako prevenci proti stárnutí už od 20 let! Nedoporučuje se však pro mastné a aknotické typy pleti.

No a večer, po koupeli, si dopřejte masážní a tělový olej rovněž s růží a cennými přírodními oleji
( jojobový, mandlový, makadamiový, avokádový, rozmarýnový a silně antioxidační koenzym Q10). Nanáší se pomocí rozprašovače a do pokožky jej vmasírujete krouživými pohyby. Po chvíli se ocitnete v růžové zahradě!



Jak se vám tyto exkluzivní novinyky, které doplnily růžovou kosmetiku líbí? Vyzkoušejte a nebudete litovat, růžový olej je totiž  jedna z nejvzácnějších kosmetických surovin na světě, účinná již v pouhých pár kapkách, která má vynikající omlazující a regenerační účinky a ta nádherná vůně. Věděli jste, že na získání 1 kg růžového oleje je potřeba 4-5 tun okvětních plátků? V pleťovém oleji se ukrývá kouzlo z cca 263 a v tělovém oleji cca 217 růžových lístků.  

další produkty v článku: šálek J z NanuNana, diář S. Krainová, župan F&F, braletka z Trenýrkárna, náramek Pandora (můj článek o mém příběhu zde), růže a zrcátko jsem koupila v Lidlu

Prozradím, že po celý únor koupíte tyto novinky za skvělé zaváděcí ceny! Zajděte do kamenné prodejny Manufaktura nebo klikněte online


#piarko


1 komentář:

  1. Anonymní2/16/2020

    Jani moc vam to slusi. Manufakturu si kupuji pravidelne. Nejen teda sobe,ale i jak odarecky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane