2021/05/30

Kosmetické úlovky- květen 2021

 
Květnová kosmetika je hodně pleťová! Víte proč? Doba roušek se na mé pleti podepsala a já se ji snažím vrátit zpět!

Novinka od Vichy Minéral 89 probiotické frakce pro regeneci  a posílení pleti je tím správným krokem pro každodenní působení proti vnějším a vnitřním škodlivým faktorům.

Krásné balení s kapátkem, které bez pochyby k této značce patří. Stačí jedna kapka a hezky aplikovat do pleti. Hypoalergenní složení s probiotickými frakcemi, posilující termální  vodou a vitaminy s antioxidačním účinkem pomáhá obnovit kožní bariéru. Výsledkem je rozjasněná a vyplněná plet´. Plusem je účinná inovace pro pleť vystavenou stresu! Cena  je kolem 699 Kč a můžete jej použít jak na den tak i noc.


Mary Kay představila novou micelární vodu. Já osobně jejich zastáncem nejsem, ale této značce důvěřuji. Micely působí jako takové magnety, které přitahují nečistoty pleti. Použijte na vatový tamponek, pleť již nemusíte oplachovat. Voda je jemná a vhodná pro všechny typy pleti. Cena je 590 Kč.

 

Potřebujete urychlit účinek pleťové masky a doslova zhýčkat svůj obličej? Pořiďte si Foreo UFO 2. Miluju ho! Celou recenci najdete u mě na blogu- zde.

Máte ten pocit, že nestíháte zhubnout do plavek? Nasaďte produkty od GUAM a věřte, že k vodě budeme moci vyrazit s dobrým pocitem. Zkuste minimálně bahenní gel proti celulitidě, který obsahuje mořské řasy GUAM, lipoaktivní nanokapsle a kofein. Nezhubnete, ale estetický efekt bude dokonalý! Gel je velmi příjemný a nemusí se oplachovat. Cena je 1290 Kč a je to investice, která se rozhodně vyplatí! Za vyzkoušení stojí i další produkty od této značky! (#testujto #zenysro #deadiacosmetics)

 
Hezky vonět je jasná věc. V obchodě jsem zahlédla limitku od Ryoru. Přiznám se, že mě mrzí, že není ve  formě spreje, protože moc krémovou konzistenci nemusím a mám vždy pocit, že se mi obtiskne na triko. Je to, ale jen pocit. Nezanechává žádné fleky! Deodorant ze speciální limitované edice k 30. výročí založení české kosmetiky Ryor. Obsahuje svěží, tradiční vůni rybíz-oranž (grep), která dala název kosmetice Ryor.Cena je 139 Kč. Ta vůně mě baví!

 
 
Co vás zaujalo a co byste rádi vyzkoušeli? 


2 komentáře:

  1. Vichy už mám dlho na zozname a vždy keď najdem to čo chcem tak prídu z novinkou a ja potom neviem čo si mám kúpiť.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane